Silestone Arden Blue tafelblad

Levertijd: 3 - 6 weken

Weet je nog niet precies welke kleur je wilt? We hebben alle kleuren beschikbaar in onze showroom. Wil je liever de kleurstalen thuis bekijken kunnen we de kleurstalen opsturen.
Kleurstalen bestellen
Overzicht
Type tafel
Binnen of buitengebruik
Materiaal tafelblad
Kleur tafelblad
Vorm tafelblad
Afmetingen
Materiaal onderstel
Dikte blad
Randafwerking
We maken altijd in overleg een leveringafspraak. We leveren op de zaterdag i.v.m. minder files op de weg waardoor we onze ritten beter kunnen plannen en kunnen de meeste mensen thuis zijn. Op de dag zelf wordt u middels track en trace op de hoogte gehouden of de bezorgers er al bijna zijn.
Artikelnummer: 303002
Levering en retouren

Producten zijn na bestelling mogelijk om te worden afgehaald of door ons worden geleverd. De meeste producten worden speciaal voor u op maat gemaakt, hierdoor is het niet mogelijk om de producten te retourneren. 

Beschrijving

Dit sobere en energieke Silestone Arden Blue tafelblad heeft de donkerste grijs- en bruintinten uit de hele collectie. Het tafelblad is beschikbaar in gepolijste, suède en volcano oppervlaktefinishes.

Het Silestone Arden Blue tafelblad behoort tot de Stone collectie. Deze productserie kenmerkt zich door visualisaties van natuurlijk granulaat. Het tafelblad is beschikbaar met een gepolijste, suède en volcano afwerking. Bepaal zelf de bladdikte, vorm en de gewenste afmetingen van het tafelblad.

Extra informatie
Dikte

12 mm, 20 mm, 30 mm

Formaat

306 x 141 cm, 327 x 159 cm

Garantie

25 jaar

Kleur

Blauw, Grijs, Zwart

Materiaal tafelblad

Textuur

Gepolijst, Suede

Vorm

Rechthoek, Vierkant, Rond, Ovaal, Deens ovaal, Halve cirkel

3D

3D

Merk

Silestone

Bezorgen & plaatsen
We bieden eigen bezorgservice aan zodat dat we het tafelblad bij u binnen of buiten plaatsen op de gewenste plek, mits toegankelijk. U kunt ook zelf afhalen bij ons in Maasbree.