Bent u op zoek bent naar vernieuwing voor in uw huis, innovatie en gebruiksgemak dan kan Tulmans meubelen u verder helpen met een Dekton eettafel. Het materiaal is ontzettend in opkomst, is beschikbaar in vele soorten en maten en wordt voor vele toepassingen gebruikt. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de gevelbekleding, badkamers, vloeren, aanrechtbladen en meubelen. Het materiaal biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele materialen en zal gegarandeerd vele jaren een heuse aanwinst zijn voor uw interieurinrichting.

Resultaat 1–24 van de 56 resultaten wordt getoond

De voordelen van Dekton

Cosentino produceerd en levert Dekton en is gelegen in Spanje. Het bedrijf produceert verschillende soorten plaatmateriaal, waarvan Dekton er een is. Dekton platen worden geproduceerd in formaten van maximaal 3200 mm (3,2 meter) bij 1440 mm (1,44 meter) en is beschikbaar in 60+ (!) verschillende designs. Deze grote veelzijdigheid is te danken aan de manier waarop het materiaal geproduceerd wordt.

Dekton is een composiet dat gevormd wordt uit een reeks geavanceerde grondstoffen die eerst gezuiverd, gemaald en gezeefd worden tot een specifieke deeltjesgrootte. Deze deeltjes krijgen vervolgens hun basiskleur, worden op een band getransporteerd in specifieke oppervlakteformaten en diktes en worden vervolgens onder zeer grote druk geperst. Daarna worden er ondenkbaar veel soorten motieven, structuren en afwerkingen op het plaatwerk afgedrukt en vervolgens gehard in een oven.

Naast de vele designs is het materiaal beschikbaar in diktes van 8, 12, 20 en 30 mm, afgewerkt met een matte, gepolijste en fluwelen (velvet) finish. Tulmans Meubelen heeft ook  ontzetten veel Dekton varianten in haar collectie opgenomen.

U kunt rekenen op de volgende kenmerken als u voor een Dekton eettafel van Tulmans meubelen kies:

  • U krijgt 25 jaar garantie op het Dekton tafelblad na registratie
  • Dekton is kras- en vlekbestendig
  • Dekton is hittebestendig
  • Het materiaal heeft een homogene samenhang waardoor vocht niet kan intrekken
  • U reinigt Dekton heel eenvoudig en het staat garant voor hygiëne
  • Het materiaal is zeer onderhoudsarm
  • Het materiaal wordt aangeboden in vele unieke designs en afwerkingen

Dekton eettafels op maat gemaakt

Wij ontvangen de Dekton tafelbladen van de fabrikant uit Spanje en  combineren die met onze hoogwaardige onderstellen voor de creatie van moderne eettafels. Hier hebben we enkele veel gekozen combinaties tussen Dekton tafelbladen en onderstellen bij elkaar gezet om u een beeld te geven van de mogelijkheden die we kunnen bieden.

U kunt ook uw tafel zelf samenstellen. Voor een industriële look kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Dekton tafelblad met industriële opdruk in combinatie met een zwart gecoat stalen onderstel. Wilt u uw woonruimte een natuurlijke sfeer geven, dan kunt u kiezen voor een Dekton tafelblad waarbij de afdruk geïnspireerd is op natuursteen of graniet. Combineer het blad met een RVS onderstel voor een tijdloos design.

U kunt al onze eettafels configureren naar uw persoonlijke smaak. Ook kunt u zelf bepalen hoe groot uw nieuwe tafel moet worden door uw specifieke maatvoering in te vullen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de tafel in deze maat geproduceerd wordt met uw specifieke wensen. Onze Dekton tafelbladen worden standaard geleverd met een facet rand (afschuining) voor een hoogwaardige look én feel.

Dekton reinigen

Dekton heeft niet veel onderhoud nodig en kan gewoon meegenomen worden in uw wekelijkse poetsronde van het huis. Gebruik een droge doek voor het verwijderen van vuil, of een vochtige doek als u wat ergere vlekken wilt weghalen. Hardnekkige vlekken haalt u zonder problemen weg met warm water, groene zeep en een borstel, spons of doek, of gebruik CIF Cream (schuurmiddel) als u het met normale middelen niet opgepoetst krijgt. Bang voor vlekken en kringen door gemorste wijn? Geen probleem, want het materiaal heeft vrijwel geen poreusheid waardoor vloeistoffen geen kans krijgen om in het materiaal te trekken. Bijkomend voordeel is dat u het Dekton tafelblad dan ook niet hoeft te beschermen met impregneermiddelen.

Waar bestel ik een Dekton eettafel?

U bestelt uw nieuwe aanwinst veilig, eenvoudig en snel via onze unieke 3D configurator. Wij zullen de order controleren en zorgen ervoor dat uw tuintafel met veel aandacht geproduceerd wordt in onze werkplaats. Wij leveren en plaatsen te tafel vervolgens zelf bij u thuis. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maasbree. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast kunt u bij vragen altijd contact met ons op kunt nemen voor vakkundig advies, vragen over het onderhoud of als u vragen heeft over onze procedure voor het leveren van uw Dekton eettafel. De koffie staat klaar!