Composiet tafelblad op maat! Tulmans Meubelen is voorzien van een ruim assortiment aan composiet tafelbladen, beschikbaar in verschillende materialen, vormen, afmetingen en stijlen. Zo bieden we de vormen; rechthoek, ovaal, deens ovaal en rond aan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u hier altijd een geslaagde keuze kunt maken. Onze tafelbladen staan garant voor jarenlang tafelen.

Resultaat 1–24 van de 46 resultaten wordt getoond

Keuze uit vele soorten!

Bent u op zoek naar een los composieten tafelblad?  Dan kunt u bij Tulmans Meubelen terecht voor een passend composiet tafelblad naar uw smaak.

In Maasbree (Limburg) hebben we een prachtige showroom en een moderne werkplaats, waar we onze tafels zelf ontwerpen en produceren. Dankzij ons hoogwaardige machinepark zijn we in staat de klant te helpen met maatwerk producten, aangepast op uw eisen en wensen. Daar bieden we vanzelfsprekend ook losse maatwerk composiet tafelbladen bij aan: Een collectie die we op zorgvuldige wijze hebben samengesteld naar de meest recente eisen en interieurtrends.

Composiet

Silestone® kwartscomposiet is het zustermateriaal van Dekton met ongeveer dezelfde eigenschappen: Onderhoudsvrij, slijtvast, robuust en verkrijgbaar in meer dan 50 kleurvariaties. Het enige belangrijke verschil is het feit dat Silestone niet geschikt is voor buitengebruik, doordat het materiaal zijn positieve eigenschappen en kleurtonen verliest bij grote temperatuurverschillen en overmatig UV-licht.

Losse tafelbladen op maat

Afhankelijk van het ontwerp van uw tafelonderstel kunt u een composiet tafelblad samenstellen met de juiste eigenschappen, afmetingen en vorm. De mogelijkheden die hierin gevonden kunnen worden in onze productconfigurator zijn afhankelijk van het gekozen materiaal. Kies voor een rechthoekig, vierkant, rond of ovalen tafelblad met afmetingen tot wel 3200 x 1500 mm! Bekijk composiet tafelbladen met een dikte van 12mm tot 30mm. U heeft alle touwtjes in handen en selecteert zelf in een handomdraai de opties die geschikt zijn voor uw situatie.

U bestelt uw nieuwe aanwinst veilig, eenvoudig en snel via onze unieke 3D configurator. Wij leveren en plaatsen het composieten blad vervolgens zelf bij u thuis. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maasbree. Daarnaast kunt u bij vragen altijd contact met ons op kunt nemen voor vakkundig advies, vragen over het onderhoud of als u vragen heeft over onze procedure voor het leveren van uw nieuwe composieten tafelblad.