Tulmans Meubelen is een gerenommeerd bedrijf, gevestigd nabij Venlo in Maasbree (Limburg, NL). Hier vindt u vandaag de dag onze uitgebreide showroom en moderne werkplaats waar we met grote zorgvuldigheid een prachtige collectie maatwerk binnen- en buitenmeubelen ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen. De allround service die wij bieden vindt plaats binnen de vier muren van ons bedrijf waardoor het hele proces op professionele wijze in eigen beheer onder handen genomen wordt en we u daarom kunnen verzekeren van robuust en betaalbaar maatwerk dat volledig naar uw eisen en wensen samengesteld wordt. Echte ambacht dus!

Bij Tulmans Meubelen kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Een breed en veelzijdig assortiment van hoogwaardige binnen- en buitenmeubelen.
 • Stel zelf uw meubels samen met onze online productconfigurator en bepaal zelf de afmetingen in lengte, breedte en hoogte die het meubel dient te krijgen.
 • Bezoek onze werkplaats en showroom voor vakkundig advies bij het maken van de juiste samenstelling en configuratie tussen onderstel en tafelblad.
 • Geen tussenhandel, maar direct contact met onze vakmensen. We staan altijd open voor enthousiaste en creatieve vragen en ideeën.
 • Levering en plaatsing tot in uw huis of tuin.
 • Standaard 2 jaar garantie op al onze producten en 25 jaar garantie (na registratie) op alle Dekton tafelbladen.
 • Gegarandeerd genieten van een écht kwaliteitsmeubel voor een aantrekkelijke prijs.
Tulmans_Meubelen_-_locatie

Terug in de tijd

Tulmans Meubelen is opgericht door Chris Tulmans in een kleine werkplaats te Roggel. “In april 2009 werd ik gevraagd een robuust RVS onderstel te produceren passend bij het natuurstenen tafelblad van mijn oom, om zodoende een degelijke tuintafel samen te stellen”. Al snel bleek niet alleen familie van Chris geïnteresseerd te zijn in duurzame RVS tuinmeubels, maar bleek er vraag te zijn door heel het land. RVSTuintafel.com was geboren.

Variatie in designs en materialen werd later uitgebreid waardoor de weersbestendige tafels naast RVS ook in staal leverbaar werden en uitgerust konden worden met geïntegreerde zwenkwielen en granieten, glazen en houten tafelbladen. In 2016 werd besloten de kleine werkplaats te verruilen met een moderne en grotere vestiging in Maasbree.

Tevens werd de collectie uitgebreid met verschillende zitmeubelen zoals diningstoelen, relaxstoelen en stapelbare tuinstoelen en vindt u sinds 2020 een breed assortiment eettafels en eetkamerstoelen op onze website. Omdat de naam RVSTuintafel.com niet meer de juiste lading dekt werd de naamswijziging naar Tulmans Meubelen doorgevoerd.

Onderscheidend met Dekton®

Sinds 2018 onderscheidt Tulmans Meubelen zich door in te zetten op innovatie, duurzaamheid en gebruiksgemak met de nieuwste collectie Dekton tafelbladen. Dit hoogwaardige keramiek materiaal is de laatste jaren erg in opkomst en biedt vele voordelen op het gebied van UV-, hitte en vlekbestendigheid, krasvastheid en slijtvastheid. Bovendien vindt u dit weersbestendige materiaal in meer dan 60 verschillende kleuren, patronen en afwerkingen op onze website en in onze showroom.

Tulmans_Meubelen_-_dekton

Eigen productie en levering

De specialiteit van Tulmans Meubelen is het leveren van maatwerk eet- en tuintafels aan haar klanten. Dit is mogelijk dankzij een korte en flexibele productieketen die opgezet is in onze moderne werkplaats van 750m2.

 • Onze productieketen start bij de selectie van de juiste materialen. Wij maken voor onze tafels gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen die rechtstreeks besteld worden bij de juiste producenten. Onze Dekton en Glazen tafelbladen worden op maat besteld.
Tafelbladen_1_1
 • In onze eigen zagerij zorgen we ervoor dat de materialen de juiste maten krijgen die aansluiten bij de corresponderende bestelling. Granieten tafelbladen worden met onze professionele brugzaagmachine op maat gezaagd en afgewerkt; RVS, stalen en houten onderdelen worden zorgvuldig afgekort met onze bandzaagmachine.
Brugzaag_2
 • Alle benodigde onderdelen worden geassembleerd en gehecht met behulp van onze lastafels. Het geheel wordt afgewerkt en vlakgeslepen met grote precisie en hoge standaarden.
Lassen_1
 • De tafelonderstellen worden voorzien van luxueuze afwerkingen. Waar het geborstelde RVS in deze fase wordt opgepoetst tot een weersbestendig geheel krijgen de stalen onderstellen een epoxy- en poedercoating in de kleur die gewenst is.
Staal_2_1
 • Tot slot komen onderstel en tafelblad tezamen en wordt de maatwerk eet- of tuintafel opgeslagen in onze stellingen. We nemen contact op met de klant voor het selecteren van een aflevermoment en zorgen ervoor dat de meubels puntgaaf geleverd worden bij het juiste adres.
Levering_1
Tulmans_Meubelen_-_showroom_v2

Bezoek onze showroom

Met onze online productconfigurator heeft u alle touwtjes in handen en bestelt u al onze producten veilig, eenvoudig en snel. Echter begrijpen wij het volkomen wanneer u die nieuwe tafel even in het echt wilt bekijken, aanraken en vergelijken. U bent daarvoor wekelijks van maandag tot en met zaterdag welkom in onze showroom in Maasbree, waar u bovendien kunt rekenen op persoonlijk advies en lekkere koffie. Loop even bij ons binnen of maak een afspraak!

Showroom_1
Showroom_5
Showroom_6
Showroom_4