meubel inspiratie

 1. Naamswijziging

  RVSTuintafel.com wordt  Tulmans meubelen  (www.tulmans.nl)

   

  In April 2009 zag RVSTuintafel.com in Roggel het levenslicht. Middels deze pakkende naam hebben we ruim 10 jaar ontzettend mooie en tuintafels van rvs in combinatie met granieten en houten tafelbladen geleverd.

  Maar sinds een aantal jaren geleden hebben we ook Dekton tafelbladen aan de collectie toegevoegd. Dit Dekton materiaal wat bij uitstek geschikt is voor buitenshuis maar zeker ook voor binnen. Hierdoor kregen we in de afgelopen jaren vele verzoeken om tafels voor binnen te maken. Omdat de naam RVSTuintafel.com niet meer de juiste lading dekt wat we tegenwoordig maken is er besloten dit te veranderen naar Tulmans meubelen. We zijn er nu volop mee bezig om de collectie nog verder af te stemmen op diverse woonstijlen voor binnenshuis. Houd daarom zeker onze website tulmans.nl in de gaten.

  Het concept blijft hetzelfde :

  • professioneel advies in onze ruime showroom
  Lees meer »
 2. Tips bij het kopen van tuinstoelen

  Tuinstoelen kopen
  Waar let je op bij het kopen van nieuwe tuinstoelen? Hoe weet je zeker dat de kwaliteit daadwerkelijk goed is? In één van de tuinstoelen tips artikelen wordt op deze vragen antwoord gegeven. Ook wordt er bij de keuze voor nieuwe tuinstoelen gekeken naar de functie die ze in je tuin of op je terras gaan bekleden. Want, zoek je een tuinstoel om lekker een dutje in te kunnen doen? Of ben je op zoek naar tuinstoelen die perfect aansluiten bij je luxe of juist vintage tuintafel? 

  Lees meer »