Tulmans meubelen biedt een ruim assortiment aan keramieken tafelbladen op maat, beschikbaar in verschillende vormen, afmetingen en stijlen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u hier altijd een geslaagde keuze kunt maken. Onze keramische tafelbladen staan garant voor jarenlang tafelen, zowel voor tuintafels als eettafels.

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Keuze uit vele soorten!

Heeft u reeds een mooi tafelonderstel gekocht maar mist het tafelblad nog? Of is uw oude tafelblad toe aan vervanging maar kan het onderstel nog jaren mee? Dan kunt u bij Tulmans Meubelen terecht voor een passend keramieken tafelblad naar uw smaak.

In Maasbree (Limburg) hebben we een prachtige showroom en een moderne werkplaats, waar we onze tafels zelf ontwerpen en produceren. Dankzij ons hoogwaardige machinepark zijn we in staat de klant te helpen met maatwerk producten, aangepast op uw eisen en wensen. Daar bieden we vanzelfsprekend ook losse maatwerk tafelbladen bij aan: Een collectie die we op zorgvuldige wijze hebben samengesteld naar de meest recente eisen en interieurtrends.

Op maat

Keramische tafelbladen zijn bij ons volledig op maat en tegen scherpe prijzen te bestellen. Je kan bijvoorbeeld een los keramisch blad bestellen om de bestaande tafel een nieuw leven te geven. Het is dan wel verstandig om even met ons te overleggen welke dikte het blad dan moet hebben voor de stevigheid. Dat de keramische bladen op dit moment zo populair zijn is niet gek.

Een keramisch blad heeft namelijk zeer goede producteigenschappen.

  • Keuze uit 47 verschillende kleuren
  • Diktes van 8, 12, 20 en sommige kleuren zelf 30mm massief keramiek
  • Krasvast
  • UV-bestand
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Afmetingen tot 3200 x 1400 mm
  • Vormvrijheid. Naast de standaard rechthoek, vierkant en rond, kunt u ook kiezen voor ovaal, Deens ovaal of kiezel-vormig.

Voor het bestellen van uw nieuwe tafelblad kunt u de product configurator op onze website raadplegen, zodat uw gepersonaliseerde tafelblad eenvoudig en snel bij u thuis geleverd zal worden. U mag onze tafelbladen ook komen bekijken in onze showroom, waar we het brede assortiment gepresenteerd hebben staan. Hier bent u wekelijks van maandag tot en met zaterdag van harte welkom en zullen we u voorzien van vakkundige hulp. We kunnen u ook telefonisch, per mail of via Whatsapp ondersteuning bieden voor informatie over de producten, ons maatwerk of onze procedures.