Tafelbladen op maat, snel en scherp geprijsd! Tulmans Meubelen is specialist met een ruim assortiment aan tafelbladen, beschikbaar in verschillende materialen, vormen, afmetingen en stijlen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u hier altijd een geslaagde keuze kunt maken. Onze tafelbladen staan garant voor jarenlang tafelen, zowel voor tuintafels als eettafels.

Resultaat 1–24 van de 113 resultaten wordt getoond

Keuze uit meer dan 120 soorten!

Heeft u reeds een mooi tafelonderstel gekocht maar mist het tafelblad nog? Of is uw oude tafelblad toe aan vervanging maar kan het onderstel nog jaren mee? Dan kunt u bij Tulmans Meubelen terecht voor een passend tafelblad naar uw smaak.

In Maasbree (Limburg) hebben we een prachtige showroom en een moderne werkplaats, waar we onze tafels zelf ontwerpen en produceren. Dankzij ons hoogwaardige machinepark zijn we in staat de klant te helpen met maatwerk producten, aangepast op uw eisen en wensen. Daar bieden we vanzelfsprekend ook losse maatwerk tafelbladen bij aan: Een collectie die we op zorgvuldige wijze hebben samengesteld naar de meest recente eisen en interieurtrends.

Natuursteen

Bij Tulmans Meubelen hebben we jarenlange ervaring met het vervaardigen van maatwerk granieten tafelbladen in onze zagerij. Een prachtig natuurproduct, waardoor geen enkel tafelblad hetzelfde is en u altijd verzekert bent van een uniek exemplaar. U kunt bij ons terecht voor 6 verschillende soorten graniet, waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen matte, gepolijste en ‘leather’-afwerkingen. Het materiaal is geschikt voor binnen én buitengebruik.

Gesinterd steen

Op zoek naar vernieuwing op uw tafelonderstel? De revolutionaire Dekton® tafelbladen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, zijn volledig onderhoudsvrij, hufterproof en beschikbaar in meer dan 60 varianten. Van egale kleuren in matte en gepolijste afwerking tot fraaie look-a-likes van natuursteen, marmer en beton. U bestelt de bladen, volledig op maat gemaakt, eenvoudig in onze webshop.

Composiet

Silestone® kwartscomposiet is het zustermateriaal van Dekton met ongeveer dezelfde eigenschappen: Onderhoudsvrij, slijtvast, robuust en verkrijgbaar in meer dan 50 kleurvariaties. Het enige belangrijke verschil is het feit dat Silestone niet geschikt is voor buitengebruik, doordat het materiaal zijn positieve eigenschappen en kleurtonen verliest bij grote temperatuurverschillen en overmatig UV-licht.

Hout

Tijdloos, robuust en mateloos populair. Dat is waar houten tafelbladen nog altijd in uitblinken. Afhankelijk van de houtsoort die gekozen wordt, kan het materiaal zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor onze tuintafels kunt u gebruikmaken van Bankirai hardhout, voor eettafels bieden we verschillende soorten eiken tafelbladen aan. Zo is er voor ieder wat wils.

Losse tafelbladen op maat

Afhankelijk van het ontwerp van uw tafelonderstel kunt u een tafelblad samenstellen met de juiste eigenschappen, afmetingen en vorm. De mogelijkheden die hierin gevonden kunnen worden in onze productconfigurator zijn afhankelijk van het gekozen materiaal. Kies voor een rechthoekig, vierkant, rond of ovalen tafelblad met afmetingen tot wel 3200 x 1500 mm! Bekijk tafelbladen met een dikte van 8mm tot 30mm. U heeft alle touwtjes in handen en selecteert zelf in een handomdraai de opties die geschikt zijn voor uw situatie.

Bezoek de showroom of bestel online

Voor het bestellen van uw nieuwe tafelblad kunt u de productconfigurator op onze website raadplegen, zodat uw gepersonaliseerde tafelblad eenvoudig en snel bij u thuis geleverd zal worden. U mag onze tafelbladen ook komen bekijken in onze showroom, waar we het brede assortiment gepresenteerd hebben staan. Hier bent u wekelijks van maandag tot en met zaterdag van harte welkom en zullen we u voorzien van vakkundige hulp. We kunnen u ook telefonisch, per mail of via Whatsapp ondersteuning bieden voor informatie over de producten, ons maatwerk of onze procedures.