Composieten eettafels zijn enkel voor binnen geschikt. De tafels worden compleet op maat gemaakt, dat geeft u de vrijheid om het kleur composiet te kiezen dat het beste past bij uw interieur. Ook de vormvrijheid speelt een grote rol. Wilt u liever geen hoeken aan het tafelblad, dan kunt u kiezen voor de hoekafronding.

Resultaat 1–24 van de 57 resultaten wordt getoond

Populariteit Composiet eettafels

Composiet eettafels zijn razend populair en om goede redenen! Geen enkele andere tafel kan zowel stijlvol als duurzaam zijn zoals een composiet eettafel dat kan. Deze tafels zijn gemaakt van hoogwaardige samengeperste steen- of glasvezels in combinatie met een bindmiddel, wat resulteert in een extreem sterk en duurzaam materiaal. Door zijn samenstelling is het materiaal bestand tegen krassen, vlekken en hitte; zul je nooit problemen hebben met je tafelblad.

Veelzijdig

De veelzijdigheid van de afwerkingen en kleuren maakt de composiet eettafel zeer aantrekkelijk voor elk interieur, van modern tot klassiek. De tafels zijn niet alleen chique en stijlvol, maar ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Reinigen en onderhoud is een fluitje van een cent, dus je tafel ziet er altijd als nieuw uit! Met composiet tafels zorg je niet alleen voor een praktisch statement in je interieur, maar je bezorgt de planeet ook nog eens een duwtje in de goede richting, omdat deze tafels volledig vervaardigd worden uit gerecyclede materialen. Ga voor een veilige, stijlvolle en duurzame keuze met een composiet eettafel!