U bent naast een eetkamertafel ook op zoek naar een gelijksoortige salontafel om uw interieur te complementeren? U kunt bij Tulmans meubelen terecht voor een breed assortiment salontafels waarmee u de inrichting van uw woonkamer compleet kunt maakt.

Enig resultaat

Salontafels op maat

Wij ontwerpen en produceren we de nieuwe meubelen volledig zelf, waardoor we volledige zeggenschap hebben over onze eigen productieketen. En we zijn dus ook niet afhankelijk zijn van leveranciers met standaardafmetingen. Op deze manier zijn we in staat een zeer breed assortiment aan te bieden.  U hebt bovendien de mogelijkheid om uw nieuwe meubel volledig zelf samen te stellen met de juiste afmetingen voor een zachte prijs. Kies een leuk onderstel en een bijpassend tafelblad en creëer zo niet alleen een unieke eettafel, maar ook een unieke salontafel

Hier hebben wij een reeks populaire combinaties van onderstel en tafelblad samengesteld zodat u op voorhand een goede indruk krijgt van de mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt een van onze voorbeeld-tafels bekijken, selecteren, aanpassen met de juiste materialen en maatvoering en tenslotte online bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw nieuwe meubel volledig naar uw wensen geproduceerd, geleverd en geplaatst wordt op de plek van bestemming. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree; wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Salontafels met verschillende onderstellen

Onze onderstellen zijn beschikbaar in RVS en gecoat staal. Een RVS onderstel zorgt voor een moderne en strakke vormgeving van uw eettafel en verzekert u van jarenlang zorgeloos tafelen. Wij leveren hierbij RVS 304 en zorgen ervoor dat het materiaal prachtig afgewerkt en gelast wordt in onze eigen werkplaats. Naast RVS kunt u ook kiezen voor staal: Een stijlvol en robuust materiaal dat past bij ieder interieur. Wij zorgen ervoor dat het stalen onderstel prachtig gecoat wordt in een van onze standaard kleuren, maar u kunt het onderstel ook uitrusten met een unieke RAL-kleur. Bekijk de verschillende salontafels meteen online en kies de tafel die past bij uw stijl en interieur! We kunnen u telefonisch, via e-mail, whatsapp of in onze showroom adviseren in het kopen van een nieuwe salontafel.

RVS of stalen  salontafels maken we in verschillende modellen en zijn goed af te stemmen met een gelijksoortige eettafel. We zijn sinds 2009 gespecialiseerd in het maken van zowel RVS als stalen salontafels.
De stalen of RVS onderstellen kunnen gecombineerde worden met een Natuursteen, Keramisch of Houten tafelblad.