Bij Tulmans meubelen hebben we een PU-lederen eetkamerstoelen samengesteld zodat er altijd een stoel is die past bij uw wensen.

Enig resultaat

Oorspronkelijke prijs was: €149,00.Huidige prijs is: €126,00.

PU-leer

De Bravo eetstoel is als enige uit ons assortiment gestoffeerd met PU-kunstleer. Het materiaal combineert het onderhoudsgemak van kunststof met de natuurlijke uitstraling van echt leder. Voor onderhoud kan er teruggegrepen worden naar dezelfde stappen als bij Luxor en Softyl.

Waar u op moet letten

Onze PU-lederen eetkamerstoelen worden per twee paar geleverd. U kunt zodoende geen enkele exemplaren bij ons bestellen. De stoelen worden geleverd met handleiding en gereedschap, zodat u zelf het stoeltje kunt assembleren. Dit vergt weinig tijd en moeite en is in enkele minuten voltooid.

Bij het kiezen van de juiste eetkamerstoel kunt u rekening houden met de volgende vragen: Past het stoeltje bij onze interieurstijl? Spelen kleur en materiaal een belangrijke rol? Kan ik de stoelen makkelijk onder de tafel schuiven/rollen? Houdt tevens rekening met de ergonomie en zithouding. Een prettige houding aan uw eettafel is zeer wenselijk. Dit is afhankelijk van de hoogte van het zitvlak ten opzichte van de vloer, in combinatie met de vorm van het zitvlak en de rugleuning. Houd ook rekening met de hoogte van de armleuningen: Die moet zowel een comfortabele zithouding kunnen bewerkstelligen, als ook onder de tuintafel passen.

Vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal, of benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op voor vakkundige hulp.