Tuintafel aan vervanging toe? Of bent u gewoon op zoek naar vernieuwing voor uw tuin? Met een nieuwe tafel van Tulmans Meubelen kunt u weer jarenlang vooruit. Een breed assortiment Tuintafels op maat bieden we in de showroom en webshop.

Resultaat 1–24 van de 103 resultaten wordt getoond

Tuintafel van roestvaststaal

RVS, ook inox of roestvaststaal genoemd, is uiterst geschikt voor buitengebruik en kan daarom zonder problemen gebruikt worden voor onze tafelonderstellen. Bij Tulmans Meubelen zijn we al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van RVS tuintafels. Deze worden in onze eigen werkplaats vervaardigd en kunnen daarom geproduceerd worden in bijna elke specifieke maatvoering. Zo kunt u de tafel afstemmen op uw gewenste ergonomische hoogte.

Wij kunnen de tafels uit te rusten met een tafelblad tot maximaal 3200 mm (3,2 meter) lang en maximaal 1400 mm (1,4 meter) breed. U kunt onze tuintafels daarom tot op hoog niveau personaliseren.

Om u te helpen met het maken van een keuze hebben we op hier een selectie van onze meest populaire RVS tuintafels gemaakt. U selecteert de tuintafel die u mooi vindt, past die naar uw smaak aan met een mooi tafelblad en een onderstel en kiest de maatvoering die past bij uw situatie. Zo is er een veelvoud aan stijlen die u kunt vormgeven:

  • Natuurlijke stijl: u bent natuurliefhebber en u kunt het waarderen als natuurlijke materiaal deel uitmaakt van uw tuininrichting? Dan kan het een mogelijkheid zijn uw RVS tuintafel uit te rusten met een hardhouten Bankirai tafelblad, dat zal zorgen voor een prachtig kleurcontrast van warm en koud.
  • Landelijke stijl: De gezelligheid van binnen naar buiten verplaatsen gaat eenvoudig met een landelijke tuintafel. Combineer een van onze granieten tafelbladen met het RVS onderstel van uw keuze en creëer een sfeervolle tuinset.
  • Industriële stijl: Het innovatieve en veelzijdige Dekton biedt uitkomst voor de klant die zoekende is naar een industrieel tafelblad. Wij bieden het materiaal in 60+ soorten en varianten aan, waardoor zelfs de bovenstaande stijlen met Dekton samengesteld kunnen worden.

De eigenschappen van RVS

Het roestvaststaal dat bij Tulmans Meubelen gebruikt wordt voor de vervaardiging van RVS tuintafels is RVS 304 (AISI 304 of inox 18/8). Het materiaal is samengesteld uit een combinatie van enkele robuuste metaalsoorten en koolstof waardoor het materiaal enorm sterk is. Om het materiaal een hoogwaardige uitstraling te geven is het oppervlak met korrel 320 (K320) geslepen voor een glad en mat resultaat.

Dankzij de samenstelling van RVS is het materiaal niet gevoelig voor roesten en corroderen waardoor er minimaal onderhoud nodig is. Wij raden aan het RVS zo nu en dan een beschermlaag te geven met Stainless Steel Protector (RVS reiniger/beschermer) zodat beschadigingen makkelijker voorkomen worden. Voor reiniging van inox kunt u het beste het oppervlak wekelijks schoonmaken met een sopje en warm water. Zo blijft uw RVS tuintafel jarenlang in topconditie en kunt u ’s zomers heerlijk genieten.

RVS tuintafel bestellen

U bestelt uw nieuwe aanwinst veilig, eenvoudig en snel via onze unieke 3D configurator. Wij zullen de order controleren en zorgen ervoor dat uw tuintafel met veel aandacht geproduceerd wordt in onze werkplaats. Wij leveren en plaatsen te tafel vervolgens zelf bij u thuis. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maasbree. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast kunt u bij vragen altijd contact met ons op kunt nemen voor vakkundig advies, vragen over het onderhoud of als u vragen heeft over onze procedure voor het leveren van uw RVS tuintafel.

Tip: Bekijk ook onze collectie hoogwaardige tuinstoelen voor dé perfecte match met uw RVS tuintafel!