Dekton Laurent tafelblad (mat)

473.33

Levertijd: 3 - 6 weken

Bezorging

We bieden eigen bezorgservice aan zodat dat we het tafelblad bij u binnen of buiten plaatsen op de gewenste plek, mits toegankelijk. U kunt ook zelf afhalen bij ons in Maasbree.

De donkere kleurschakering in combinatie met de warme kleuren van de aderen die door het materiaal lopen, wekken de suggestie dat het Dekton Laurent tafelblad is gevormd uit een donker en chique gesteente.

Gedetailleerde afbeelding van de volledige plaat: 3200 x 1440 mm

Dekton tafelblad laurent
Dekton Laurent tafelblad (mat)

Wat is Dekton?

Dekton is steen. Dekton is een uitgekiend mengsel van meer dan 20 natuurlijke mineralen. Dekton wordt geproduceerd met de exclusieve TSP-technologie, waarbij minerale deeltjes worden gesinterd en zich aan elkaar hechten.

Dekton® perfectioneert in een paar uur waar de natuur duizenden jaren voor nodig heeft.

De exclusieve pers van Dekton genereert 25.000 ton uniforme druk (2,5 keer het gewicht van de Eiffeltoren). Als gevolg van dit ultracompactieproces heeft Dekton geen microdefecten die spanningen of zwakke punten veroorzaken en heeft het een porositeit van bijna nul. 

Voordelen Dekton

Slijtvast

Dekton is beter bestand tegen slijtage dan graniet en porselein en daardoor ideaal voor alle binnen- en buitentoepassingen.

Kras- en stootbestendig

De uitstekende bestendigheid van Dekton tegen stoten en krassen maakt het product perfect voor dagelijk gebruik. De hardheid is gelijk aan die van kwarts en scoort 7/10 op de hardheidsschaal van Mohs.

Water- en vlekbestendig

Dekton is nagenoeg niet poreus en daardoor extreem bestand tegen water en vlekken, die bovendien eenvoudig kunnen worden verwijderd met gewone schoonmaakmiddelen.

Bestand tegen extreme temperaturen en brand

De lage thermische uitzettingscoëfficiënt maakt het ideaal voor projecten die worden blootgesteld aan plotselinge temperatuurschommelingen. Het A1-certificaat waarmerkt Dekton als een onbrandbaar materiaal.

Hoge UV-bestendigheid

Dekton is ongevoelig voor ultraviolette straling. De kleur vervaagt of degradeert na verloop van tijd niet, waardoor het uiterlijk als op de eerste dat het in een binnen- of buitentoepassing werd gemonteerd behouden blijft.

Extra informatie

Dikte

8 mm, 12 mm, 20 mm

Formaat

320 x 144 cm, 330 x 163 cm

Garantie

25 jaar

Kleur

Bruin, Geel, Oranje

Materiaal tafelblad

Textuur

Mat

Vorm

Rechthoek, Vierkant, Rond, Ovaal, Deens ovaal, Halve cirkel