U bent op zoek naar een stalen tuintafel die jaren meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en er luxueus uitziet? Dan zijn hoogwaardige stalen tuintafels van Tulmans Meubelen een uitstekende keuze voor u. Stalen meubelen zijn duurzaam en worden door hun luxe uitstraling graag gezien. Een stalen tuintafel is dan ook een ware eyecatcher voor iedere tuin.

Resultaat 1–24 van de 72 resultaten wordt getoond

Tuintafel van staal

Staal is uiterst geschikt voor buitengebruik en kan daarom zonder problemen gebruikt worden voor onze tafelonderstellen. Bij Tulmans Meubelen zijn we al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van stalen tuintafels. Deze worden in onze eigen werkplaats vervaardigd en kunnen daarom geproduceerd worden in de specifieke maatvoering die de klant wenst. Zo kunt u de tafel afstemmen op uw gewenste ergonomische hoogte en zijn we in staat de tafels uit te rusten met een tafelblad tot wel 3200 mm lang en maximaal 1400 mm breed. U kunt onze tuintafels daarom tot op hoog niveau personaliseren.

Om u te helpen met het maken van een keuze hebben we op deze pagina een selectie van onze meest populaire stalen tuintafels staan. U selecteert de opties die u mooi vindt, past die naar uw smaak aan met een passend tafelblad en een onderstel en kiest de maatvoering die past bij uw situatie. Zo is er een veelvoud aan stijlen die u kunt vormgeven:

  • Natuurlijke stijl: Bent u natuurliefhebber en kunt u het waarderen als natuurlijke materiaal deel uitmaakt van uw tuininrichting? Dan kan het een mogelijkheid zijn uw stalen tuintafel uit te rusten met een hardhouten Bankirai tafelblad, dat zal zorgen voor een prachtig kleurcontrast van warm en koud.
  • Landelijke stijl: De gezelligheid van binnen naar buiten verplaatsen gaat eenvoudig met een landelijke tuintafel. Combineer een van onze granieten tafelbladen met het stalen onderstel van uw keuze en creëer een sfeervolle tuinset.
  • Industriële stijl: Het innovatieve en veelzijdige Dekton biedt uitkomst voor de klant die zoekende is naar een industrieel tafelblad. Wij bieden het materiaal in 60+ soorten en varianten aan, waardoor zelfs de bovenstaande stijlen met Dekton samengesteld kunnen worden.

Stalen tuintafel bestellen

U bestelt uw nieuwe aanwinst veilig, eenvoudig en snel via onze unieke 3D configurator. Wij zullen de order controleren en zorgen ervoor dat uw tuintafel met veel aandacht geproduceerd wordt in onze werkplaats. Wij leveren en plaatsen te tafel vervolgens zelf bij u thuis. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maasbree. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast kunt u bij vragen altijd contact met ons op kunt nemen voor vakkundig advies, vragen over het onderhoud of als u vragen heeft over onze procedure voor het leveren van uw stalen tuintafel.

Tip: Bekijk ook onze collectie hoogwaardige tuinstoelen voor dé perfecte match met uw stalen tuintafel!