Dekton Sasea tafelblad (mat)

Levertijd: 3 - 6 weken

Weet je nog niet precies welke kleur je wilt? We hebben alle kleuren beschikbaar in onze showroom. Wil je liever de kleurstalen thuis bekijken kunnen we de kleurstalen opsturen.
Kleurstalen bestellen
Overzicht
Type tafel
Binnen of buitengebruik
Materiaal tafelblad
Kleur tafelblad
Vorm tafelblad
Afmetingen
Materiaal onderstel
Dikte blad
Randafwerking
We maken altijd in overleg een leveringafspraak. We leveren op de zaterdag i.v.m. minder files op de weg waardoor we onze ritten beter kunnen plannen en kunnen de meeste mensen thuis zijn. Op de dag zelf wordt u middels track en trace op de hoogte gehouden of de bezorgers er al bijna zijn.
Artikelnummer: 302058
Levering en retouren

Producten zijn na bestelling mogelijk om te worden afgehaald of door ons worden geleverd. De meeste producten worden speciaal voor u op maat gemaakt, hierdoor is het niet mogelijk om de producten te retourneren. 

Beschrijving
Deze kleur, geïnspireerd op Caliza Sahel-kalksteen, is bijzonder elegant en biedt de kwaliteit van Dekton. De grijs-crêmeachtige kleuren en het ontwerp van het Dekton Sasea tafelblad zit vol met details, maar behoudt toch de kalme, gecontroleerde structuur.
Gedetailleerde afbeelding van de volledige plaat: 3200 x 1440 mm
Extra informatie
Dikte

8 mm

,

12 mm

,

20 mm

Formaat

320 x 144 cm

Garantie

25 jaar

Kleur

Geel

Materiaal tafelblad

Textuur

Mat

Vorm

Rechthoek

,

Vierkant

,

Rond

,

Ovaal

,

Deens ovaal

,

Halve cirkel

3D

3D

Merk

Dekton

Bezorgen & plaatsen
We bieden eigen bezorgservice aan zodat dat we het tafelblad bij u binnen of buiten plaatsen op de gewenste plek, mits toegankelijk. U kunt ook zelf afhalen bij ons in Maasbree.

Over Dekton

Wat is Dekton?

Dekton is steen. Dekton is een uitgekiend mengsel van meer dan 20 natuurlijke mineralen. Dekton wordt geproduceerd met de exclusieve TSP-technologie, waarbij minerale deeltjes worden gesinterd en zich aan elkaar hechten.

Dekton® perfectioneert in een paar uur waar de natuur duizenden jaren voor nodig heeft.

De exclusieve pers van Dekton genereert 25.000 ton uniforme druk (2,5 keer het gewicht van de Eiffeltoren). Als gevolg van dit ultracompactieproces heeft Dekton geen microdefecten die spanningen of zwakke punten veroorzaken en heeft het een porositeit van bijna nul. 

Voordelen Dekton

Slijtvast

Dekton is beter bestand tegen slijtage dan graniet en porselein en daardoor ideaal voor alle binnen- en buitentoepassingen.

Kras- en stootbestendig

De uitstekende bestendigheid van Dekton tegen stoten en krassen maakt het product perfect voor dagelijk gebruik. De hardheid is gelijk aan die van kwarts en scoort 7/10 op de hardheidsschaal van Mohs.

Water- en vlekbestendig

Dekton is nagenoeg niet poreus en daardoor extreem bestand tegen water en vlekken, die bovendien eenvoudig kunnen worden verwijderd met gewone schoonmaakmiddelen.

Bestand tegen extreme temperaturen en brand

De lage thermische uitzettingscoëfficiënt maakt het ideaal voor projecten die worden blootgesteld aan plotselinge temperatuurschommelingen. Het A1-certificaat waarmerkt Dekton als een onbrandbaar materiaal.

Hoge UV-bestendigheid

Dekton is ongevoelig voor ultraviolette straling. De kleur vervaagt of degradeert na verloop van tijd niet, waardoor het uiterlijk als op de eerste dat het in een binnen- of buitentoepassing werd gemonteerd behouden blijft.