Uitstekend 

4.9/5

Silestone Blanco Norte tafelblad

Beschrijving Silestone Blanco Norte tafelblad

Het Silestone Blanco Norte 14 tafelblad is een wit tafelblad met subtiele donkere spikkeling die past bij iedere woonstijl. De minimalistische en tijdloze uitstraling van het tafelblad maakt dat materiaal jarenlang gezelligheid zal bieden in uw huishouden. Het blad is beschikbaar met gepolijste en suede afwerking.

Dit tafelblad behoort tot de Mythology collectie: Een productserie die de focus legt op robuuste tijdloze vormgeving met een bijzondere uitstraling. Het tafelblad is beschikbaar met een gepolijste en suède afwerking. Bepaal zelf de bladdikte, vorm en de gewenste afmetingen van het tafelblad.

Gedetailleerde afbeelding van de volledige plaat: 3270 x 1590 mm

Silestone plaat Blanco Norte
Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

Recent bekeken:

Products not found.
× Whatsapp