Nieuws

Een nieuw jaar voor Tulmans Meubelen

nieuwe website tulmans

Het jaar 2022 was een geweldig jaar voor Tulmans meubelen. We hebben veel klanten kunnen helpen die een tafel op maat zochten. Het is altijd heel leuk om bij de bezorging van de tafels de blije en enthousiaste gezichten te zien als hun droomtafel om z’n plek staat. Deze bezorging besteden we niet uit, maar houden dit volledig in eigen hand om zo ook hier de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Sinds de start van Tulmans meubelen, toen nog onder een andere naam, in 2009 voer ik dit prachtige ambacht uit met dezelfde hoge kwaliteit. Mijn passie is onverminderd gebleven en kan ik mijn passie helemaal kwijt om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze klanten hebben er voor gezorgd dat Tulmans meubelen de afgelopen jaren enorm is gegroeid en heb ik tevens geïnvesteerd in een modern machinepark en in een aantal geweldige nieuwe teamleden.

Hoogtepunten

Hierover verder nadenkend kom ik toch wel tot de conclusie dat het volledig in eigen werkplaats vervaardigen van eikenhouten tafels een van de hoogtepunten was van het afgelopen jaar. Het in eigen beheer produceren om kwaliteit en maatwerk te kunnen bieden is hiervoor doorslaggevend geweest. Met veel liefde heb ik de eiken tafelbladen productie geperfectioneerd en heb ik de eerste eikenhouten tafels gemaakt. Hiermee kan Tulmans meubelen in 2023 mijn klanten nog meer service bieden en heb ik dit mooie natuurproduct toegevoegd aan mijn collectie.

Project

Om nog meer mijn klanten te kunnen helpen en vooral meer klanten te kunnen helpen heb ik een aantal initiatieven in gang gezet en verwacht ik in 2023 een mooie groei te kunnen realiseren. Een van deze initiatieven is het aannemen van een aantal medewerkers. Voor mij een hele stap na jaren mijn bedrijf veelal in mijn eentje gerund te hebben, maar ik kan nu al zeggen dat dit een hele goede keuze is geweest. Hierdoor heb ik mijn het afgelopen half jaar kunnen toeleggen op een speciaal project.

Dit speciale project is nu bijna klaar en nu kunnen mijn klanten gebruik gaan maken van mijn eigen 3D configurator. Door de ontwikkeling van deze configurator liep ik tegen een aantal beperkingen van mijn huidige website en heb ik ook meteen mijn hele website vernieuwd.

Met deze nieuwe ontwikkelingen kan ik inspelen op de toenemende behoefte van klanten om een keramieken of eikenhout tafel volledig op maat te kunnen laten maken. Hier zijn vooral organische vormen, bijzondere meubels, beige, Scandinavisch, artistiek, duurzame en onderhoudsarme de steekwoorden.

Graag zijn we de klanten van Tulmans meubelen terug op onze nieuwe website of begroeten wij ze in onze showroom in Maasbree.