U kunt bij Tulmans Meubelen terecht voor een breed assortiment RVS eettafels waarmee u de inrichting van uw keuken, eetkamer of woonkamer compleet maakt.

Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

RVS eettafels op maat

Bij Tulmans Meubelen ontwerpen en produceren we de nieuwe meubelen volledig zelf. Hierdoor houden wij de volledige zeggenschap over onze eigen productieketen en zijn we niet afhankelijk van leveranciers met standaardafmetingen. Op deze manier zijn we in staat een zeer breed assortiment aan te bieden. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe meubel volledig zelf samen te stellen met onze 3D configurator voor een zachte prijs. Kies een leuk RVS onderstel en een bijpassend tafelblad en creëer zo uw unieke eettafel.

Hier hebben wij een reeks populaire combinaties van RVS onderstel en tafelblad samengesteld zodat u op voorhand een goede indruk krijgt van de mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt een van onze voorbeeld-tafels bekijken, selecteren, aanpassen met de juiste materialen en maatvoering en tenslotte online bestellen als u volledig overtuigd bent van uw configuratie. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw nieuwe meubel volledig naar uw wensen geproduceerd, geleverd en geplaatst wordt op de plek van bestemming. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree; wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Eettafels met verschillende onderstellen

Een RVS onderstel zorgt voor een moderne en strakke vormgeving van uw eettafel en verzekert u van jarenlang zorgeloos tafelen. Wij leveren hierbij RVS 304 en zorgen ervoor dat het materiaal prachtig afgewerkt en gelast wordt in onze eigen werkplaats. Bekijk de verschillende eettafels meteen online en kies de tafel die past bij jouw stijl en jouw interieur! We kunnen u telefonisch, via e-mail, whatsapp of in onze showroom adviseren in het kopen van een nieuwe eettafel.