Stalen tafelpoten

Een mooie samenhang vinden tussen tafelblad en tafelpoot is nog niet zo gemakkelijk. En dan moet het geheel bovendien passen bij uw huidige tuin- of huisinrichting. Gelukkig kunnen we u bij Tulmans Meubelen helpen met een uitgebreid assortiment stalen stafelpoten, passend bij iedere stijl en ieder tafelblad. U kunt bij ons een tuin- of eettafel samen stellen met behulp van onze 3D productconfigurator.

Staal voor huis en tuin

Staal is uitermate geschikt als materiaal voor tafelpoten voor zowel binnen als buiten. Zodoende bieden we bij Tulmans Meubelen stalen eettafels en tuintafels aan. Heeft u reeds een mooi tafelblad aangeschaft, dan kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van losse hoogwaardige stalen tafelpoten.

Bij Tulmans Meubelen zijn we al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van luxe stalen tafelpoten die volledig in eigen werkplaats worden geproduceerd. Hierdoor heeft u als klant de vrijheid om uw tafel volledig naar eigen smaak samen te stellen voor wat betreft de vormgeving, materiaalgebruik, maatvoering en optionele uitrusting. Om u hierbij te helpen kunt u hier kiezen uit een selectie van onze stalen tafelpoten

Daarnaast is het ook mogelijk om uw tafelpoten volledig aan te passen met onze unieke 3D configurator. Zo kunt u gaan tot een tafel van maximaal 3000 mm (3 meter) lang en een maximale 1100 mm (1,1 meter) breed. Ook kunt u kiezen voor een ergonomische hoogte tussen de  700 tot 770 mm. Mocht u specifiek maatwerk willen kunt u altijd eerst met ons overleggen.  Optioneel kunnen wij de tafelpoten uitrusten met geïntegreerde zwenkwielen zodat u de tafel makkelijk verplaatst.

Kleuren

Staal is een neutraal en tijdloos materiaal dat bij vrijwel ieder tafelblad een succesvolle combinatie blijkt; zeker gezien het feit dat u bij ons de mogelijkheid heeft het stalen frame bij overleg in iedere gewenste RAL-kleur te bestellen en standaard in antraciet RAL 7021 te verkrijgen. Zodoende zijn er vele stijlen mogelijk. Combineer onze stalen tafelpoten met een keramieken, houten of granieten tafelblad voor de sfeer die u in uw interieur wilt creëren. Wij adviseren u graag in onze showroom in Maasbree!

Eigenschappen

Bij Tulmans Meubelen maken we gebruik van een modern machinepark waarmee we in staat zijn prachtige tafelpoten te produceren. We maken gebruik van hoogwaardig S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm zodat de sterkte en robuustheid van de tafel niet in het geding komen. Wanneer de constructie compleet is wordt het voorzien van een poedercoating zodat het materiaal er niet alleen kwalitatief hoogstaand uitziet, maar bovendien tegen alle weersinvloeden kan. Zo kunt u jarenlang genieten van uw gloednieuwe stalen tafelpoten, zonder last te hebben van roest (corrosie).

Wanneer gewenst kunnen we het stalen tafelpoten leveren zonder coatings voor een industriële en authentieke uitstraling.

Onderhoud

Om de kwaliteit van de tafelpoten te behouden is het aan te bevelen ze goed te onderhouden. Wanneer u de tafel bij de wekelijkse poetsronde reinigt met lauw water, een sopje en een zachte borstel, spons of doek maakt u al een goede eerste stap. Gebruik nooit agressieve middelen of de hogedrukspuit voor de reiniging van onze tafelpoten. Voorkom beschadigingen in de coatings en lak en houdt de lak schoon en glad, aangezien dit voorkomt dat vuil en vocht aan het metaal gaan hechten met corrosie tot gevolg.

Gebruikt u ons stalen tafelpoten voor een tuintafel, dan raden wij af deze ’s winters af te dekken met een beschermhoes, aangezien die zorgt voor vochtophoping waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Stalen tafelpoten bestellen

Als u geschikte tafelpoten heeft gevonden voor uw woonsituatie, dan kunt u die eenvoudig en snel bestellen via onze productconfigurator in de webshop of kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht in onze showroom in Maasbree (Limburg) waar onze expert u graag helpt. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies over onze producten, mogelijkheden en procedures.

Is staal niet het materiaal dat u zoekt? Dan kunnen we u misschien helpen met onze collectie RVS tafelpoten.

Vanwege het maatwerk en de nabehandeling van het poedercoaten dien je rekening te houden met 1 – 3 weken levertijd. Waarna wij ze doorgaans verzenden via PostNL.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.