U kunt bij Tulmans Meubelen terecht voor een breed assortiment stalen eettafels waarmee u de inrichting van uw keuken, eetkamer of woonkamer compleet maakt. Stel zelf uw tafel samen.

Resultaat 1–24 van de 186 resultaten wordt getoond

Stalen eettafels op maat

Bij Tulmans Meubelen ontwerpen en produceren we de nieuwe meubelen volledig zelf. Hierdoor houden wij de volledige zeggenschap over onze eigen productieketen en zijn we niet afhankelijk van leveranciers met standaardafmetingen. Op deze manier zijn we in staat een zeer breed assortiment aan te bieden. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe meubel volledig zelf samen te stellen met onze 3D configurator voor een zachte prijs. Kies een leuk stalen onderstel en een bijpassend tafelblad en creëer zo uw unieke eettafel.

Hier hebben wij een reeks populaire combinaties van stalen onderstel en tafelblad samengesteld zodat u op voorhand een goede indruk krijgt van de mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt een van onze voorbeeld-tafels bekijken, selecteren, aanpassen met de juiste materialen en maatvoering en tenslotte online bestellen als u volledig overtuigd bent van uw configuratie. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw nieuwe meubel volledig naar uw wensen geproduceerd, geleverd en geplaatst wordt op de plek van bestemming. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree; wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Eettafels met verschillende onderstellen

Een stalen onderstel zorgt voor een moderne en strakke vormgeving van uw eettafel en verzekert u van jarenlang zorgeloos tafelen. We maken gebruik van hoogwaardig S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm zodat de sterkte en robuustheid van de tafel niet in het geding komen. Bekijk de verschillende eettafels meteen online en kies de tafel die past bij jouw stijl en jouw interieur! We kunnen u telefonisch, via e-mail, whatsapp of in onze showroom adviseren in het kopen van een nieuwe eettafel.