Stoffen eetkamerstoelen

Armleuning
Materiaal stoel
Wielen
Levertijd
eetkamerstoel Alex Cognac vooreetkamerstoel Alex Cognac achter
Eetkamerstoel Alex -Stof-
138.00
eetkamerstoel Brian Cognac vooreetkamerstoel Brian Cognac achter
Eetkamerstoel Brian -Stof-
152.00
eetkamerstoel Capri Olive vooreetkamerstoel Capri Olive achter
Eetkamerstoel Capri -Stof-
116.00
eetkamerstoel Charles Olive vooreetkamerstoel Charles Olive achter
Eetkamerstoel Charles -Stof-
160.00
eetkamerstoel Colin cognac vooreetkamerstoel Colin cognac achter
Eetkamerstoel Colin -Stof-
148.00
eetkamerstoel Felix Liver vooreetkamerstoel Felix Liver achter
Eetkamerstoel Felix -Stof-
165.00
eetkamerstoel Jay Anthracite vooreetkamerstoel Jay Anthracite achter
Eetkamerstoel Jay -Stof-
172.00
eetkamerstoel Leo Cognac vooreetkamerstoel Leo Cognac achter
Eetkamerstoel Leo -Stof-
150.00
eetkamerstoel Mell Anthracite vooreetkamerstoel Mell Anthracite voor
Eetkamerstoel Mell -Stof-
194.00
eetkamerstoel Mell Pebble vooreetkamerstoel Mell Pebble achter
Eetkamerstoel Milo -Stof-
150.00
eetkamerstoel Parker Anthracite vooreetkamerstoel Parker Anthracite achter
Eetkamerstoel Parker -Stof-
194.00
eetkamerstoel Samuel Cognac vooreetkamerstoel Samuel Cognac achter
Eetkamerstoel Samuel -Stof-
138.00
eetkamerstoel Steven Cognac vooreetkamerstoel Steven Cognac achter
Eetkamerstoel Steven -Stof-
145.00
eetkamerstoel Taylor Cognac vooreetkamerstoel Taylor Cognac achter
Eetkamerstoel Taylor -Stof-
148.00
eetkamerstoel Tristan Pebble vooreetkamerstoel Tristan Pebble achter
Eetkamerstoel Tristan -Stof-
145.00
eetkamerstoel-turner-stof- voorkanteetkamerstoel-turner-stof- achterkant
Eetkamerstoel Turner -Stof-
152.00

De eettafelset: Het middelpunt van menig woon- of eetkamer. Het is de plek waar u rustig ontspant met familie, actief vergadert met collega’s of heerlijk dineert met vrienden. Er is dus veel aan gelegen een goede set samen te stellen. Hierbij spelen aantrekkelijke stoffen eetkamerstoelen een grote rol. Echter moet de stoel ook een comfortabele zithouding faciliteren. Bij Tulmans meubelen hebben we een uitgebreide collectie ergonomische eetkamerstoelen samengesteld zodat er altijd een stoel is die past bij uw wensen.

Vind de juiste match!

We hebben op zorgvuldige wijze een aantrekkelijke collectie stoffen eetkamerstoelen samengesteld. Stuk voor stuk ontworpen om u zo optimaal mogelijk van uw eettafelset te laten genieten. Wanneer u kiest voor eetstoelen van Tulmans meubelen, kunt u rekenen op onderstaande pluspunten.

Veelzijdig assortiment

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment kwalitatief hoogstaande eetkamerstoelen in diverse soorten en maten. Gaat u voor een chique uitstraling door een stoel te selecteren met een hoge rugleuning, dikke comfortabele kussens en een sledeframe? Of gaat u voor gebruiksgemak en kiest u voor een stoel met wieltjes, armleuningen en een ergonomisch gevormd zitvlak?

Zelf samenstellen

De juiste stoel gevonden? Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Zo kunt binnen een handomdraai de stijl creëren die u wenst. Van echt buffelleder met een cognackleur tot onderhoudsarm Luxor microvezel stof met antraciet kleurtoon.

Scherpe prijs

Omdat we de stoelen op aanvraag rechtstreeks bestellen bij de groothandel die zorgvuldig alle leveranciers en producenten coördineert, kunnen wij betaalbare eetkamerstoelen aanbieden met een hoge kwaliteit.

Bestel online

Gemak dient de mens. Daarom bieden wij onze collectie eetstoelen online aan in onze webshop. Met een paar muisklikken heeft u op snelle, eenvoudige en veilige wijze een set stoelen besteld.

Showroom

Niet overtuigd van onze online presentatie van de collectie? We begrijpen het natuurlijk volkomen wanneer u de stoelen even in het echt wilt bekijken, aanraken, testen en vergelijken. We zien u graag in onze showroom in Maasbree (Limburg).

 Snelle levering

Wanneer u het geschikte meubel gevonden heeft doen wij ons uiterste best de eetkamerstoel zo snel mogelijk bij u thuis geleverd te krijgen. Houdt hierbij rekening met een levertijd van 1-3 weken.

Stof

Het overgrote deel van de eetkamerstoelen is gestoffeerd met microvezelstof. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen Softyl microstof en Luxor microstof, waarbij de vormgeving en structuur van de stof verschillen; Softyl biedt een subtiele lederlook, waar Luxor een grovere leder uitstraling creëert. Beide materialen zorgen voor een warm, comfortabel, ijzersterk en onderhoudsvriendelijk geheel en voelen zacht aan. Voor dagelijks onderhoud volstaat voorzichtig stofzuigen van het microstof met een zachte borstel op gematigde zuigkracht. Bij vuil en vlekken adviseren wij deze direct met een doek af te nemen en daarna voorzichtig met milde (pH-neutrale) vloeibare zeep en lauw water te reinigen.

Waar u op moet letten

Onze eetkamerstoelen worden per twee paar geleverd. U kunt zodoende geen enkele exemplaren bij ons bestellen. De stoelen worden geleverd met handleiding en gereedschap, zodat u zelf het stoeltje kunt assembleren. Dit vergt weinig tijd en moeite en is in enkele minuten voltooid.

Bij het kiezen van de juiste eetkamerstoel kunt u rekening houden met de volgende vragen: Past de stoel bij onze interieurstijl? Spelen kleur en materiaal een belangrijke rol? Kan ik de stoelen makkelijk onder de tafel schuiven/rollen? Houdt tevens rekening met de ergonomie en zithouding. Een prettige houding aan uw eettafel is zeer wenselijk. Dit is afhankelijk van de hoogte van het zitvlak ten opzichte van de vloer, in combinatie met de vorm van het zitvlak en de rugleuning.

Vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal, of benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op voor vakkundige hulp.

eetkamerstoel-turner-stof-anthracite-luxor-