Graniet Steel Grey (Leather) tafelblad

Levertijd: 3 - 6 weken

Weet je nog niet precies welke kleur je wilt? We hebben alle kleuren beschikbaar in onze showroom. Wil je liever de kleurstalen thuis bekijken kunnen we de kleurstalen opsturen.
Kleurstalen bestellen
Overzicht
Type tafel
Binnen of buitengebruik
Materiaal tafelblad
Kleur tafelblad
Vorm tafelblad
Afmetingen
Materiaal onderstel
Dikte blad
Randafwerking
We maken altijd in overleg een leveringafspraak. We leveren op de zaterdag i.v.m. minder files op de weg waardoor we onze ritten beter kunnen plannen en kunnen de meeste mensen thuis zijn. Op de dag zelf wordt u middels track en trace op de hoogte gehouden of de bezorgers er al bijna zijn.
Artikelnummer: 301005
Levering en retouren

Producten zijn na bestelling mogelijk om te worden afgehaald of door ons worden geleverd. De meeste producten worden speciaal voor u op maat gemaakt, hierdoor is het niet mogelijk om de producten te retourneren. 

Beschrijving

Dit grijs gemêleerde granieten tafelblad Steel Grey, heeft een ietwat gebloemde structuur en past zowel op een modern RVS onderstel als op een stalen onderstel._x000D_

Oppervlakte bewerking

_x000D_
Dit granieten blad van Steel Grey wordt geleverd in de leather finish oppervlakte bewerking. Eerst wordt het blad gezoet, dit is een proces waarbij schuurkoppen over het tafelblad gaan met een steeds fijnere korrel. Door deze bewerking heeft het tafelblad een glad, mat glanzend oppervlak. Vervolgens gaan er nog borstels met borstelharen waar diamant in verwerkt zijn overheen. Dit zorgt voor een natuurlijk reliëf in het tafelblad. Vergelijkbaar met een lederstructuur.

Extra informatie
Dikte

30 mm

Formaat

240 x 100 cm

Garantie

2 jaar

Kleur

Grijs

Materiaal tafelblad

Textuur

Leather

Vorm

Rechthoek, Vierkant, Ovaal, Deens ovaal, Halve cirkel

3D

3D

Bezorgen & plaatsen
We bieden eigen bezorgservice aan zodat dat we het tafelblad bij u binnen of buiten plaatsen op de gewenste plek, mits toegankelijk. U kunt ook zelf afhalen bij ons in Maasbree.