Eettafels

Bent u op zoek naar een geschikte tafel om samen tot een goed gesprek te komen of ’s avonds het diner mee af te sluiten? Bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor een breed assortiment bijdetijdse eettafels waarmee u de inrichting van uw keuken, eetkamer of woonkamer compleet maakt. Dit assortiment wordt momenteel verder uitgebreid zodat u verzekert bent van de nieuwste collectie eettafels. Houdt de website dus in de gaten!


Bekijk hier ons complete aanbod:

Eettafels op maat

Bij Tulmans Meubelen ontwerpen en produceren we de nieuwe meubelen volledig zelf, waardoor we volledige zeggenschap hebben over onze eigen productieketen en niet afhankelijk zijn van leveranciers met standaardafmetingen. Op deze manier zijn we in staat een zeer breed assortiment aan te bieden waarbij u in staat gesteld wordt uw nieuwe meubel volledig zelf samen te stellen met de juiste afmetingen voor een zachte prijs. Kies een leuk onderstel en een bijpassend tafelblad en creëer zo uw unieke eettafel.

Op deze webpagina hebben wij een reeks populaire combinaties van onderstel en tafelblad samengesteld zodat u op voorhand een goede indruk krijgt van de mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt een van onze voorbeeld-tafels bekijken, selecteren, aanpassen met de juiste materialen en maatvoering en tenslotte online bestellen als u volledig overtuigd bent van uw configuratie. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw nieuwe meubel zonder schade op de plek van bestemming komt te staan. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree; wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Eettafels van verschillende materialen

In onze collectie vind je eettafels van hoge kwaliteit in verscheidende vormen en maten. Zo kunt u de maatvoering van uw tafel volledig naar wens met ons afstemmen, of kiest u uit een van onze standaardmaten op de website of in de showroom.

Onze tafelbladen kunnen gevonden worden in verschillende vormen, te weten rechthoekig, vierkant rond en ovaal. Afhankelijk van uw interieurstijl kunt u hier een geschikte keuze bij maken.

Tot slot kunt u variëren met verschillende materialen. Zo kunt u de tafel uitrusten met één van onze natuurlijke materialen, zoals graniet. Ook hebben we onze collectie uitgerust met een tafelblad van gehard glas voor een moderne uitstraling of u kunt kiezen voor het innovatieve materiaal Dekton. Dit is een materiaal dat heel erg in opkomst is door zijn fantastische eigenschappen (Kras-, vlek-, en hittebestendig) en de grote mate van variatie waarin het materiaal beschikbaar is: 63 soorten texturen en afwerkingen (gepolijst, mat of fluweel). Wij bieden alle kleuren Dekton aan. Zo is er altijd wel een tafelblad dat past bij u en uw interieurinrichting.

Onze onderstellen zijn beschikbaar in RVS en gecoat staal. Een RVS onderstel zorgt voor een moderne en strakke vormgeving van uw eettafel en verzekert u van jarenlang zorgeloos tafelen. Wij leveren hierbij RVS 304 en zorgen ervoor dat het materiaal prachtig afgewerkt en gelast wordt in onze eigen werkplaats. Naast RVS kunt u ook kiezen voor staal: Een stijlvol en robuust materiaal dat past bij ieder interieur. Wij zorgen ervoor dat het stalen onderstel prachtig gecoat wordt in een van onze standaard kleuren, maar u kunt het onderstel ook uitrusten met een unieke RAL-kleur. Bekijk de verschillende eettafels meteen online en kies de tafel die past bij jouw stijl en jouw interieur! We kunnen u telefonisch, via e-mail, whatsapp of in onze showroom adviseren in het kopen van een nieuwe eettafel.

Lees meer
Lees minder

Producten 1-36 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren