Tuin sets

Het voorjaar breekt aan en de zon begint te schijnen, maar u heeft nog geen geschikte tuinset kunnen vinden voor uw terras, tuin of balkon? Tulmans Meubelen helpt u graag verder met de zoektocht naar een passende tuinset waarmee u jarenlang van het buitenleven kunt genieten: Overdag heerlijk uitrusten in uw relax- of stapelbare tuinstoel met een boek of tijdschrift en ’s avonds lekker dineren met familie of vrienden in uw achtertuin. U vindt bij ons een uitgebreide collectie van hoogwaardige en weersbestendige tuinmeubelen die volledig vervaardigd worden in eigen werkplaats.

Omdat wij de ontwikkeling van onze meubelen volledig in eigen hand houden zijn we niet afhankelijk van producten met standaardafmetingen en kunnen we de klant helpen met gepersonaliseerde en maatwerk tuinsets voor een zachte prijs. Zo bent u verzekert van een buitenset die volledig bij u en uw tuin past!

Bekijk hier ons complete aanbod:


Hoe kies ik een tuinset?

Bij Tulmans Meubelen vinden wij het belangrijk dat u op een prettige en professionele manier geholpen wordt bij het maken van een keuze. U kunt daarom altijd onze showroom in Maasbree (Limburg) bezoeken om onze brede collectie te bekijken. Daarnaast helpen we u online alvast een handje op weg met een aantal stijlvolle en populaire meubelcombinaties in deze webshop. Met de filter op deze pagina kunt u op voorhand een selectie maken die past bij uw voorkeuren.

Welke stijl past bij u? Onze collectie kenmerkt zich door het brede aanbod van verschillende stijlen. Houdt u van moderne en minimalistische tuinmeubelen, of gaat u liever voor tuinsets met een natuurlijke en landelijke vormgeving? We hebben voor iedere tuin, elk terras en prieeltje een meubelcombinatie die daarin past. Het belangrijkste is dat de set past bij uw tuininrichting en voldoet aan uw eisen en wensen, zodat u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Welk materiaal spreekt u aan? Tulmans Meubelen staat onder andere bekend om haar kwalitatief hoogstaande RVS Tuinsets die al enkele jaren succesvol verkocht worden. De sets staan namelijk garant voor jarenlang comfort dankzij het onderhoudsarme materiaal dat bestand is tegen grotendeels alle weersinvloeden en daarom met weer en wind buiten kan blijven staan. Heeft roestvaststaal niet uw voorkeur, dan kunnen we u ook helpen met onze stalen tuinsets. Dit materiaal geeft het tafelonderstel een zeer robuuste look én feel en kan voorzien worden van verschillende kleuren poedercoatings. Maak uw tuintafel compleet door het onderstel te combineren met een tafelblad uit onze veelzijdige collectie. Wij bieden tafelbladen van graniet, gehard glas en Bankirai hardhout, maar profileren ons tevens met een collectie van meer dan 60 soorten Dekton®-tafelbladen waarmee we u (na registratie) recht geven op 25 jaar fabrieksgarantie. Combineer de tafel tenslotte bijvoorbeeld met een van onze sfeervolle en comfortabele wicker stoelen en uw tuinset is compleet!

Welk formaat is geschikt? Natuurlijk is het belangrijk uw keuze te baseren op het aantal zitplaatsen dat u nodig heeft voor uw tuinset. Dit bepaalt voor een groot deel de vormgeving van de buitenset. Zo kan er bij Tulmans Meubelen een keuze gemaakt worden uit sets met vier tot tien stoelen en sets met een rechthoekig, vierkant, rond of ovale tafelblad.

Aanschaf van uw droomset

Heeft u de ideale set kunnen samenstellen? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen door de buitenset in het winkelmandje van onze webshop te plaatsen. U kiest het gewenste formaat, onderstel, tafelblad en zitmeubilair; wij zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig in elkaar gezet wordt in onze werkplaats en puntgaaf in uw tuin afgeleverd wordt.

Geeft u liever de voorkeur aan een bezoekje aan onze showroom om de meubelen in levende lijve te kunnen inspecteren en testen, dan kunt u wekelijks van maandag tot en met zaterdag terecht in onze showroom in Maasbree voor deskundig advies.

Onderhoud van de tuinsets

Onze tuinsets zijn ontworpen voor een lange levensduur. Hierbij hebben we er rekening mee gehouden dat de gekozen materialen niet of nauwelijks verweren naarmate de tuinset vele jaren in uw tuin staat. Toch is het belangrijk dat u de meubelen zo nu en dan schoonmaakt en onderhoudt om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Zo raden wij aan de Bankirai-tafels regelmatig te reinigen met lauw water, zeep en een sponsje en op termijn dieper doorgedrongen vlekken eerst te verwijderen met azijn en daarna te beschermen met olie.

Onze stalen tafelonderstellen zijn voorzien van een gecoate laag en onderscheiden met een hogere kwaliteit en duurzaamheid ten opzichte van onderstellen met een laklaag. Het materiaal is onderhoudsarm en kan af en toe schoongemaakt worden door een sopje over de tuinmeubelen heen te halen. Dit geldt ook voor onze textileen, wicker, glas en kunststof meubelen.

Om de RVS producten in goede staat te houden is het van belang dat u geen agressieve reinigingsmiddelen gebruikt, maar een Stainless Steel Protector aanschaft. Maak het RVS regelmatig schoon voor behoud van een glad oppervlak en voorkom dat er ijzerdeeltjes hechten aan het materiaal.

Lees meer
Lees minder