Uitstekend 

4.9/5

Eiken eettafels

Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel

Stel je eigen tafel samen in 3D

Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

Wanneer u een tafel wilt gaan kopen, zijn er veel verschillende soorten tafels die u zou kunnen gaan kiezen. Er zijn namelijk een heleboel verschillende materialen. Daarom is de keuze soms best lastig. Het is daarom een goed idee om altijd van tevoren goed te kijken welke tafel bij u past en wat er allemaal voor tafels er allemaal zijn. Een eiken tafel kan een goede keuze zijn. Eiken eettafels worden namelijk steeds populairder en steeds meer mensen vinden het leuk om een eiken tafel in de woonkamer of in de keuken te hebben staan.

Eiken tafels zijn makkelijk te verwerken

Eén van de hoofdredenen dat mensen er voor kiezen om hun eiken tafel te nemen, is omdat een eiken tafel makkelijk te verwerken is tussen de andere meubels. Op het moment dat u de rest van de inrichting al gedaan heeft en u een andere eettafel wilt of toch kiest voor een nieuwe eettafel, is het wel belangrijk dat deze bij de rest van uw meubels past. En dat kan gemakkelijk met eiken tafels

Op die manier wordt uw inrichting één geheel. Dit is voor  veel mensen wel erg belangrijk, want op die manier krijgt u een echt thuisgevoel met de eiken eettafel. Wanneer alles een beetje samenhangt, is dit best wel zonde. Op die manier is het toch lastiger om alles perfect in uw woonkamer of keuken te krijgen.

  • Daarnaast is eikenhout makkelijk te combineren met dingen die u aan de muur heeft hangen. Dit komt omdat eikenhout heel erg makkelijk te combineren is met verschillende dingen. Dit houdt in dat u eigenlijk bijna alles wel kan kopen bij een eiken tafel. Een eiken tafel heel erg modieus en past ook nog eens in de meeste stijlen.
  • Een eiken tafel is tijdloos. Dit is voor veel mensen erg belangrijk, omdat u dan niet steeds een nieuwe tafel moet gaan kopen. Sommige eettafels gaan misschien een keer uit de mode of slijten tot ze niet meer mooi zijn. Bij een eiken tafel is dit minder snel het geval. Hierom gaan ook veel mensen voor deze eiken tafels.

Eettafel zelf samen stellen

Naast het feit dat deze eiken tafels makkelijk te verwerken zijn in een design, is het ook voor veel mensen ook fijn dat ze de tafel zelf helemaal samen kunnen stellen. Op het moment dat u de eettafel zelf gaat samenstellen, kunt u op de juiste grootte eettafel kopen. De eiken eettafel kan in uw stijl en in uw vorm gemaakt worden.

Dit is ontzettend fijn voor mensen die bijvoorbeeld een keer een ander soort eettafel willen dan wat ze normaal hebben. U kunt eigenlijk alles bepalen als u zelf een eettafel samen stelt. Op die manier heeft u eigenlijk een eettafel die iemand anders niet heeft. Dit is voor veel mensen erg belangrijk, omdat een eettafel wel iets is wat u de hele tijd ziet als u in een bepaalde kamer zit.

Daarnaast hebben sommige mensen gewoon een vreemde maat die ze graag willen hebben om in de kamer neer te zetten. Soms kan het dan best wel moeilijk zijn om de juiste maat te vinden voor een tafel. Het kan dan ook een hele zoektocht worden om voor u eindelijke goede tafel te vinden. Daarom is het zo ontzettend fijn dat u eiken tafels samen kan stellen en u alles zelf kan gaan bepalen voor de eiken eettafel.

Op die manier hoeft u zich niet druk te maken of de eiken eettafel wel allemaal gaat passen. U hebt kunt het namelijk helemaal zelf samen stellen. Op die manier weet u zeker dat de eettafel in uw woning past. Zo weet u ook zeker dat hij ook mooi op de plek past zoals u het zelf voor ogen had. Dit is iets wat veel mensen heel erg belangrijk vinden. Dit komt omdat als de eiken eettafel niet mooi past dat u dit direct kan zien en dat het er best slordig uit ziet.

Geen tussenhandel: wij blijven met u in contact

Er al veel verschillende klanten voor u geweest die bij ons eiken tafels hebben besteld. De meeste klanten vinden het ontzettend fijn dat er geen tussenhandel is. Dit houdt in dat de eiken eettafel op onze site wordt besteld en niet op een andere externe site. Er zit geen verkoper tussen waar het eventueel mis zal kunnen lopen door de communicatie.

Bij veel bedrijven gaat het namelijk op zo’n manier. Het is natuurlijk belangrijk dat het niet mis gaat en dat u het perfecte eiken eettafel geleverd krijgt die u graag wilt hebben. Op het moment dat het product niet in orde is, gaat het ook rechtstreeks naar ons toe. Op die manier komt het dus niet eerst weer tussen een verkoper in te liggen en krijgt u direct de hulp die u verdient.

U krijgt de juiste service

Verder is het natuurlijk erg belangrijk dat wij de juiste service leveren. Op het moment dat er iemand tussen zit, is dit toch een stuk lastiger dan wanneer wij u direct kunnen helpen. Wanneer er iets aan de hand is of wanneer u gewoon vragen heeft, is het erg belangrijk dat u de juiste service krijgt en dat wij er voor u zijn wanneer u ons nodig heeft.

Dit is dan ook de reden dat wij het zeker belangrijk vinden dat u directe service vanuit ons krijgen en ook de juiste service vanuit ons. Op die manier is het ook makkelijker om de juiste kwaliteit te leveren. Dat is waar u naar op zoek bent en wat wij willen leveren aan u.

Nu is het natuurlijk ook zo dat wij direct contact met u kunnen hebben. Dit houdt in dat wij altijd open staan voor vragen en ideeën die u heeft. Wanneer u bijvoorbeeld goede ideeën heeft, kunnen wij hier altijd aan werken. Zo kunnen wij gaan kijken of dit misschien voor in de toekomst een idee is wat wij standaard kunnen gaan doen.

Op die manier blijven wij ons ook steeds verbeteren. Daarom is het zo ontzettend fijn dat er geen tussenhandel is en dat wij zeker met de klant in contact blijven staan. Dit is natuurlijk voor u als klant fijn, maar ook voor ons als bedrijf. Zo hebben wij zekerheid dat wij de kwaliteit leveren die we willen leveren.

Zelf bepalen wat u wilt door veel keuze aan eiken eettafels

Omdat u de eiken tafelsl zelf samen kunt stellen, kunt u helemaal voor u zelf bepalen wat u wilt. Er is ook veel te kiezen als u op zoek bent naar een nieuwe eettafel. Zo kunt u kiezen wat voor eettafel u wilt en wat u allemaal precies met uw eiken eettafel wilt doen. Het is dus zeker een aanrader om een keertje bij ons in de webshop te kijken, omdat er ontzettend veel verschillende keuze is. Natuurlijk is er keuze uit veel verschillende eiken tafels, maar er is ook keuze uit verschillende soorten materialen. U zou ook kunnen kiezen tussen verschillende onderstellen.

Uiteindelijk bepaalt u dus precies zelf wat u met uw eettafel wilt doen en of u de eiken eettafel nog steeds zo mooi vindt als u er één samengesteld heeft. Op die manier kunt u zelf alles bepalen en heeft u dus eigenlijk uw customized eettafel. Dit is natuurlijk ontzettend fijn voor de mensen die bijvoorbeeld een wat kleinere woning hebben of juist een grote woning hebben. Hier kan juist een hele mooie grote eettafel in de woonkamer of keuken heel erg leuk staan. Het is maar wat u zelf wilt hebben in uw woning.

eikenhouten eettafel
Type tafel
Type tafel
Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel
× Whatsapp