Uitstekend 

4.9/5

Houten eettafels

Filter op:

Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel

Stel je eigen tafel samen in 3D

Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

Een houten eettafel straalt sfeer en gezelligheid uit. Wij bieden u een hoogwaardige houten eettafels die afgestemd kan wordt naar uw wensen. We maken de tafel geheel in eigen werkplaats. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele machines om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Bewerking

Tafelblad

Houten balken worden eerst handmatig geselecteerd op kleur en structuur. Houten balken worden vervolgens door onze 4-zijdige schaafmachine mooi recht en haaks geschaafd. De balken worden voorzien van lijm en worden samen in de lijmpers opgespannen. Afhankelijk van de vorm van de tafel, worden deze door de zaagmachine op de juiste lengte en breedte gezaagd. Wanneer het tafelblad rond, ovaal of een bootvorm heeft wordt dit op onze CNC machine machinaal gefreesd. Het houten blad is nu nog niet klaar, deze gaat nog een aantal keren door de breedbandschuurmachine en wordt vervolgens in de olie of lak gezet.

Tafelpoten

De tafelpoten kunnen doorgaans naar wens worden uitgekozen. Een houten eettafel kan voorzien worden van stalen of RVS onderstel. Dit kunnen we perfect afstemmen op elkaar voor een harmonieus eindresultaat.

eetkamertafel noten hout rvs onderstel

Filter op:

Type tafel
Type tafel
Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel
× Whatsapp