Tafels

Tafels zijn een onmisbaar element voor ieder huishouden: Gezinsleden komen hier bij elkaar om verhalen te delen, even een relaxmoment te pakken, samen een bordspel te spelen of gezellig samen te dineren. Het zijn ware ontmoetingsplekken en échte essentiële gebruiksvoorwerpen voor uw sfeervolle omgeving. Daarom biedt Tulmans Meubelen tafels voor binnen- en buitengebruik en helpen we u graag verder met de zoektocht naar een passende tafel voor uw tuin, terras, woonkamer of keuken. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige en duurzame meubelen die volledig in eigen werkplaats vervaardigd worden en gegarandeerd jarenlang meegaan. Zo zijn we niet afhankelijk van producten met standaardafmetingen en kunnen we u helpen met gepersonaliseerde maatwerk tuin- en eetmeubelen voor een zachte prijs. U stelt de tafel volledig naar eigen wens samen, wij zorgen ervoor dat uw wensen in vervulling gaan. Zo bent u verzekert van een tafel die volledig past bij u en uw woonstijl!

De collectie van Tulmans Meubelen

Bij Tulmans Meubelen zijn we al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige RVS tuintafels. Deze collectie is enkele jaren geleden uitgebreid met gecoat stalen onderstellen in verschillende vormen, maatvoeringen en kleuren. De meubelen zijn uiterst geschikt voor buitengebruik, maar waarom zouden ze geen eyecatcher kunnen zijn in uw eet- of woonkamer? Daarom hebben we sinds kort het besluit genomen het assortiment uit te breiden met eettafels voor binnen gebruik. Zo stellen we u nu in staat uw tafel volledig naar eigen inzicht samen te stellen voor eigen huis en tuin!

Een tafel wordt gevormd door een combinatie van onderstel en tafelblad. Het is belangrijk dat u op een prettige en professionele manier geholpen wordt bij het maken van een keuze uit één van onze vele keuzemogelijkheden voor tuin- en eettafels. Daarom helpen we u met deze webshop alvast een aardig eindje op weg door deze webpagina te vullen met een selectie populaire en stijlvolle tafels in verschillende stijlen.

Hoe kies ik een geschikte tafel?

Weet u niet welke tafel te kopen? Wij bieden u hieronder de perfecte gids om te vinden waar u naar op zoek bent.

Binnen of buiten? – Dat is een cruciale eerste vraag die beantwoord zal moeten worden om een keuze te kunnen maken uit een van onze tafels. Hier worden alle andere keuzes namelijk op gebaseerd: Stijl, materiaal, maatvoering en gebruiksgemak.

Welke stijl spreekt u aan? – Dat hangt volledig af van uw huidige interieurstijl, tuinontwerp en persoonlijke smaak. Bij Tulmans Meubelen kunnen we u in ieder geval helpen met een breed aanbod van verschillende stijlen. Voor tuintafels kunt u bijvoorbeeld voor een moderne en minimalistische combinatie van tafelblad en onderstel gaan, door te kiezen voor een glazen tafelblad met stalen onderstel. Valt een landelijke stijl beter bij u in de smaak? Kies dan voor een Dekton tafelblad in combinatie met RVS onderstel; Tijdloos en duurzaam! Voor eettafels hebben we vier onderscheidende stijlen in de collectie, te weten Industrieel & Vintage, Modern & Minimalistisch, Landelijk en Scandinavisch. Vergelijk de stijlen om uw persoonlijke voorkeur te ontdekken!

Welk materiaal past bij u? – Welke materialen zijn reeds onderdeel van uw interieur of tuin? Bestaat uw terras voornamelijk uit donkerkleurige betontegels, dan past hier een robuust stalen onderstel met granieten tafelblad prachtig bij. Bent u van plan uw tuintafel in een houten prieeltje te plaatsen, dan kan het passend zijn een hardhouten Bankirai tafelblad en RVS onderstel te selecteren voor uw gloednieuwe tuintafel. Voor een eettafel zijn Bankirai en gehard glas meestal minder geschikt voor uw interieur, maar kunnen wij Dekton altijd aanraden. Omdat we het materiaal in 60+ varianten aanbieden is er altijd wel een tafelblad dat u mooi vindt.

Formaat en vorm? – Bent u alleen, wonen jullie met z’n tweeën of vormen jullie een gezin? Komt er vaak visite over de vloer? Aan de hand van uw situatie beslist u het aantal zitplaatsen dat gewenst is. Zo kunt u bij Tulmans Meubelen terecht voor tuin- en eettafels van vier tot tien zitplaatsen. Verder is ruimtelijk inzicht van belang. Bepaal in welke ruimte of omgeving de tafel komt te staan, meet de ruimte op en zorg ervoor dat u voldoende doorloopruimte handhaaft. Zo kunt u makkelijk rond de tafel lopen en heeft u genoeg ruimte om uw stoel uit te schuiven. Tevens kunt u overwegen een rechthoekige, vierkante, ronde of ovalen tafelblad te kiezen, afhankelijk van uw situatie.

Onderhoud en gebruiksgemak? – Natuurlijk is het belangrijk uw tafels in topconditie te houden. Om beschadigingen aan tafelpoten of vloer te voorkomen kunt u onze tafels uitrusten met kunststof beschermdoppen of zwenkwielen. Is de tafel wat stoffig of heeft u per ongeluk gemorst dan kunt u in alle gevallen een droge doek gebruiken om de vuiligheid op te vegen, of gebruik een lauw sopje met een zachte borstel of spons. Gebruik nooit bijtende of agressieve middelen voor de reiniging van onze tafels. Voor materiaal-specifieke reinigingsmethoden verwijzen we u graag door naar de betreffende pagina van dat materiaal.

Aanschaf van uw nieuwe tafel

Heeft u bovenstaande toolbox op een succesvolle manier kunnen gebruiken voor het samenstellen van uw ideale meubel? Dan kunt u de tafel veilig, eenvoudig en snel bestellen via onze webshop en dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe aanwinst ongeschonden in uw huis of tuin geplaatst wordt. Heeft u vragen over onze webshop, producten of leveringsprocedure? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Maasbree (Limburg) voor vakkundig advies.


Bekijk hier ons complete aanbod: 

Lees meer
Lees minder

Producten 1-36 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren