Houten eettafel

Een houten eettafel straalt sfeer en gezelligheid uit. Wij bieden u een hoogwaardige tafel die afgestemd kan wordt naar uw wensen. We maken de tafel geheel in eigen werkplaats. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele machines om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Houten balken worden eerst handmatig geselecteerd op kleur en structuur. Houten balken worden vervolgens door onze 4-zijdige schaafmachine mooi recht en haaks geschaafd. De balken worden voorzien van lijm en worden samen in de lijmpers opgespannen. Afhankelijk van de vorm van de tafel, worden deze door de zaagmachine op de juiste lengte en breedte gezaagd. Wanneer het tafelblad rond, ovaal of een bootvorm heeft wordt dit op onze CNC machine machinaal gefreesd. Het houten blad is nu nog niet klaar, deze gaat nog een aantal keren door de breedbandschuurmachine en wordt vervolgens in de olie of lak gezet.

De tafelpoten kunnen doorgaans naar wens worden uitgekozen. Een houten eettafel kan voorzien worden van stalen of RVS onderstel. Dit kunnen we perfect afstemmen op elkaar voor een harmonieus eindresultaat.


Bekijk hier ons aanbod:


Lees meer
Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.