Eettafels vierkant

Dat een eettafel een belangrijk element vormt van uw huisinrichting staat buiten kijf. Het is een belangrijke ontmoetingsplek waar verhalen gedeeld worden, samen gezellig gegeten wordt of hobby’s uitgeoefend worden. Het kiezen van de juiste eettafel is belangrijk en kan lastig zijn. Met een tijdloos tafelontwerp maakt u altijd een goede keuze en zal de tafel nooit gaan vervelen. Daarom kan de klassieke vierkante eettafel een uitstekende keuze zijn voor uw interieur.

Een vierkante eettafel creëert ambiance

Vroeger werd de vierkante eettafel gezien als de standaard en werd deze tafelvorm ervaren als ‘een beetje saai’. Veel huizen werden in het vervolg daarom ingericht met een grotere variatie aan tafelbladvormen, van rechthoekig tot rond. Vandaag de dag maakt u met een vierkante eettafel weer helemaal de blits! De tafel wordt ervaren als opvallend en uniek en zorgt voor een gezellige ambiance en groot gebruiksgemak in uw huishouden. De vierkante tafel is daarom al jarenlang een begrip en is dus dé tijdloze tafel bij uitstek.

Met een vierkante eettafel kiest u voor een functionele toevoeging voor uw interieur. Dankzij zijn stijlvolle vierkante vorm kunt u de tafel eenvoudig aanpassen aan de ruimte waarin het meubel komt te staan. Biedt het woonvertrek voldoende ruimte, dan kunt u ervoor kiezen de tafel prominent in het midden van de ruimte te positioneren waarbij voldoende doorloopruimte in acht genomen wordt. Bent u van een minder grote woonruimte voorzien dan kunt u ervoor kiezen de tafel tegen de muur te schuiven waardoor het praktisch gebruiksgemak van de kamer niet verloren gaat.

Stel zelf uw ideale tafel samen

Bij Tulmans Meubelen hechten we veel waarde aan klantspecifieke wensen. We begrijpen dat iedereen een ander doel voor ogen heeft op het gebied van interieurinrichting. Daarom maken we in onze eigen werkplaats onze hoogwaardige meubelen volledig op maat. U vertelt ons aan welke eisen uw gepersonaliseerde meubel moet voldoen, wij zorgen ervoor dat het maatwerk meubel naar uw smaak vervaardigd wordt en bij u thuis geleverd wordt.

Voor het samenstellen van een vierkante eettafel mag u altijd langskomen in onze showroom in Maasbree (Limburg) voor persoonlijk advies, maar we kunnen u ook helpen met onze digitale productconfigurator. Met deze tool bent u in staat vanuit uw luie stoel onze brede collectie eettafels te bekijken, aanpassen en bestellen. Kies uit één van onze voorgeselecteerde RVS of stalen vierkante eettafels en pas deze volledig aan naar uw smaak. U heeft de keuze het onderstel uit te rusten met een vooruitstrevend Dekton tafelblad dat volledig slijtvast, vlek- en weersbestendig en onderhoudsarm is. Gaat uw voorkeur uit naar een prachtig natuurproduct, dan is een granieten tafelblad een geschikte mogelijkheid. Bekijk dan ons assortiment granieten tafelbladen.

Ook de maatvoering van de tafel wordt meegenomen in de configurator. U heeft hier de mogelijkheid de tafel een geschikt formaat te geven voor uw specifieke woonsituatie. Zit u graag met veel mensen rond de tafel, dan is een groot tafelblad een must. Bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor vierkante tafels met tafelbladen tot 1400 mm, waarbij u met 6 personen gezellig kunt tafelen. Ook de hoogte van de tafel kan op uw persoonlijke wensen afgestemd worden, waarbij uw ergonomische houding in acht genomen wordt. Deze hoogte kan standaard variëren van 740 tot 780 mm, maar kan wanneer u dat wenst aangepast worden op uw vraag.

Afhankelijk van het onderstel dat u geselecteerd heeft kunt u optioneel de geïntegreerde zwenkwielen aanvinken zodat het verplaatsen van de tafel een kwestie van eenvoud wordt.

Meubels online bestellen

Bent u tevreden met uw configuratie, dan bestelt u de vierkante eettafel makkelijk en veilig via onze webshop. Wanneer wij de bevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen en gaat uw nieuwe aanwinst in productie. Het meubel wordt volledig bij u thuis geleverd, tot in uw huis.

Heeft u vragen over onze collectie vierkante eettafels? Schroom niet, neem contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom in Maasbree!

Wanneer u een andere tafelvorm wenst, kunnen wij u hier ook mee helpen. Bekijk bijvoorbeeld onze rechthoekige, ronde of ovale eettafels eens!

Lees meer
Lees minder