Vierkante dekton tuintafels

Bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor een gevarieerde collectie vierkante Dekton tuintafels. Een vierkante tafel lijkt saai, maar brengt juist een nieuwe dimensie op uw terras. Waar men normalerwijs snel zal kiezen voor een rechthoekige tafel kunt u voor de verandering prima een vierkante tuintafel overwegen. Maak het plaatje compleet met een bijpassend Dekton tafelblad: Robuust en onderhoudsarm. Lees hieronder meer.

h2>De eigenschappen van Dekton:

Dekton is een uniek materiaal dat sinds enkele jaren voor een kentering gezorgd heeft in de vormgeving van interieurs, keukens en gevels. Dankzij de unieke Particle Sintering Technology is het Spaanse bedrijf Cosentino in staat composiet bladen te vervaardigen van ongekende kwaliteit. Doormiddel van enorme druk en temperatuur wordt de vorming van natuursteen op kunstmatige wijze tot stand gebracht waar de natuur normaal duizenden jaren over doet.

De feiten op een rij:

 • Met een vierkant Dekton tafelblad bieden wij u 25 jaar garantie na registratie.
 • Kies uit meer dan 60 soorten Dekton: beschikbaar met matte, geborstelde en gepolijste finish.
 • Kringen en vlekken van vloeistoffen of chemische stoffen zijn verleden tijd dankzij de extreem lage poreusheid.
 • Dankzij een geavanceerde samenstelling van grondstoffen en het gebrek aan bestanddelen zoals hars zal het tafelblad niet verkleuren bij jarenlange blootstelling aan UV-straling en hitte. U kunt de tafel het hele jaar probleemloos buiten laten staan.
 • Dekton blijft jarenlang mooi dankzij het krasvaste en keiharde oppervlak. Impregneren en behandelen van het tafelblad is niet nodig. Eenvoudige reiniging van de tafel bij de wekelijkse schoonmaakronde voldoet en zal uw vierkante Dekton tuintafel jarenlang laten stralen.
 • Tulmans Meubelen bestelt haar Dekton tafelbladen rechtstreeks bij de producent in Zuid-Spanje en levert ze standaard af met facetrand (afschuining).
 • Let op! Dekton lijkt onverwoestbaar, maar is niet volledig hufterproof. We raden u aan om nooit op het Dekton te gaan staan en niet extreem te belasten.

Uw persoonlijke vierkante Dekton tuintafel

Bij Tulmans Meubelen streven we ernaar maximale personalisatiemogelijkheden te bieden voor de klant. Zodoende bent u in staat uit een enorme lijst aan configuratiemogelijkheden te kiezen met een volledig passend meubel tot gevolg. Er is dus altijd wel een vierkante Dekton tuintafel die bij u past!

 • Kies het materiaal van het onderstel. Bij Tulmans Meubelen zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van RVS en stalen tafelonderstellen. Deze worden volledig vervaardigd in eigen werkplaats met ons hoogwaardige machinepark.
 • Bepaal de lengte, breedte en hoogte die uw gepersonaliseerde tafel moet krijgen. Voor vierkante Dekton tuintafels kunnen we u helpen met een maximale afmeting van 1400x1400 mm. De hoogte van de tafel dient mooi aan te sluiten bij uw ergonomische zithouding. Gemiddeld genomen wordt er gekozen voor een hoogte van 740 tot 780 mm.
 • Selecteer een Dekton tafelblad dat mooi staat in combinatie met het onderstel en goed aansluit bij uw tuininrichting. Bekijk ook onze pagina Dekton tafelbladen voor het volledige overzicht en meer informatie over dit materiaal.
 • Optioneel kunt u kiezen voor geïntegreerde zwenkwieltjes zodat u de tafel eenvoudig verplaatst.

Bestel uw nieuwe tuintafel vandaag!

Voor het bestellen van uw unieke vierkante Dekton tuintafel kunt u ervoor kiezen even langs te komen in onze showroom in Maasbree (Limburg) om de mogelijkheden te kunnen bekijken en testen.

Heeft u er alle vertrouwen in dat u de perfecte configuratie gevonden heeft, dan kunt u ook vanuit thuis uw persoonlijke meubel bestellen door gebruik te maken van onze online productconfigurator. Nadat wij de bevestiging voor uw bestelling ontvangen zullen we contact met u opnemen om alle gegevens te bespreken en zullen we na goedkeuring de productie starten. Uw nieuwe tuintafel wordt uiteindelijk tot in uw tuin bezorgd.

Vragen over onze producten of services? Schroom niet en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Is vierkant niet de vorm die u zoekt voor uw tuintafel? Dan kunnen we u misschien verder helpen met onze brede collectie rechthoekige, ovale of ronde Dekton tuintafels.

Lees meer
Lees minder