Tuintafel vierkant

Dat een tuintafel een belangrijk element vormt van uw tuininrichting staat buiten kijf. Het is een belangrijke ontmoetingsplek waar verhalen gedeeld worden, samen gezellig van de zomerzon genoten wordt of gezellig gegeten wordt. Het kiezen van de juiste tuintafel is belangrijk en kan lastig zijn. Met een tijdloos tafelontwerp maakt u altijd een goede keuze en zal de tafel nooit gaan vervelen. Daarom kan de klassieke vierkante tuintafel een uitstekende keuze zijn voor uw terras.

De voordelen van een vierkante tuintafel

Vroeger werd de vierkante tuintafel gezien als de standaard en werd deze tafelvorm ervaren als ‘een beetje saai’. Veel terrassen werden in het vervolg daarom voorzien van een grotere variatie aan tafelbladvormen, van rechthoekig tot rond. Vandaag de dag maakt u met een vierkante tuintafel weer helemaal de blits! De tafel wordt ervaren als opvallend en uniek en zorgt voor een gezellige ambiance en groot gebruiksgemak in uw tuin. De vierkante tafel is daarom al jarenlang een begrip en is dus dé tijdloze tafel bij uitstek.

Met een vierkante tuintafel kiest u voor een functionele toevoeging voor uw tuin. Dankzij zijn stijlvolle vierkante vorm kunt u de tafel eenvoudig aanpassen aan het terras waarop het meubel komt te staan. Biedt het terras voldoende ruimte, dan kunt u ervoor kiezen de tafel prominent in het midden van het terrein te positioneren waarbij voldoende doorloopruimte in acht genomen wordt. Bent u van een minder groot terras voorzien dan kunt u ervoor kiezen de tafel tegen de buitenmuur van uw huis te schuiven waardoor het praktisch gebruiksgemak van uw tuin niet verloren gaat.

Een tuintafel voor iedere stijl!

Bij Tulmans Meubelen hechten we veel waarde aan klantspecifieke wensen. We begrijpen dat iedereen een ander doel voor ogen heeft op het gebied van tuininrichting. Daarom maken we in onze eigen werkplaats onze hoogwaardige meubelen volledig op maat. U vertelt ons aan welke eisen uw gepersonaliseerde meubel moet voldoen, wij zorgen ervoor dat het maatwerk meubel naar uw stijl vervaardigd wordt en bij u thuis geleverd wordt.

Voor het samenstellen van een vierkante tuintafel mag u altijd langskomen in onze showroom in Maasbree (Limburg) voor persoonlijk advies, maar we kunnen u ook helpen met onze digitale productconfigurator. Met deze tool bent u in staat vanuit uw luie stoel onze brede collectie tuintafels te bekijken, aanpassen en bestellen. Kies uit één van onze voorgeselecteerde RVS of stalen vierkante tuintafels en pas deze volledig aan naar uw smaak. U heeft de keuze het onderstel uit te rusten met een vooruitstrevend Dekton tafelblad dat volledig slijtvast, vlek- en weersbestendig en onderhoudsarm is. Gaat uw voorkeur uit naar een prachtig natuurproduct, dan is een granieten tafelblad een geschikte mogelijkheid.

Ook de maatvoering van de tafel wordt meegenomen in de configurator. U heeft hier de mogelijkheid de tafel een geschikt formaat te geven voor uw specifieke woonsituatie. Zit u graag met veel mensen rond de tafel, dan is een groot tafelblad een must. Bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor vierkante tafels met tafelbladen tot 1400 mm, waarbij u met 6 personen gezellig kunt tafelen. Ook de hoogte van de tafel kan op uw persoonlijke wensen afgestemd worden, waarbij uw ergonomische houding in acht genomen wordt. Deze hoogte kan standaard variëren van 740 tot 780 mm, maar kan wanneer u dat wenst aangepast worden op uw vraag.

Afhankelijk van het onderstel dat u geselecteerd heeft kunt u optioneel de geïntegreerde zwenkwielen aanvinken zodat het verplaatsen van de tafel een kwestie van eenvoud wordt.

Meubels online bestellen

Bent u tevreden met uw configuratie, dan bestelt u de vierkante tuintafel makkelijk en veilig via onze webshop. Wanneer wij de bevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen en gaat uw nieuwe aanwinst in productie. Het meubel wordt volledig bij u thuis geleverd, tot in uw tuin.

Heeft u vragen over onze collectie vierkante tuintafels? Schroom niet, neem contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom in Maasbree!

Wanneer u een andere tafelvorm wenst, kunnen wij u hier ook mee helpen. Bekijk bijvoorbeeld onze rechthoekige, ronde of ovale tuintafels eens!

Lees meer
Lees minder