Tuintafels rechthoekig

Verras uzelf met een prachtige nieuwe rechthoekige tuintafel om uw terras of balkon een nieuw aanblik te geven. Bij Tulmans Meubelen kunt u kiezen uit vele stijlen, materialen en designs. Het is een kwestie van smaak die de doorslag geeft voor het meubel dat u kiest. Eén ding staat vast: Als u kiest voor een rechthoekige tuintafel weet u zeker een praktische en ruimtebesparende keuze te maken. Meer weten? Lees hieronder verder!

Rechthoekig: De populairste tafelvorm

De rechthoekige tuintafel is sinds jaar en dag dé favoriet bij menig tuinliefhebber. Dat is niet gek, aangezien de rechthoekige vorm vele voordelen met zich meebrengt:

  • De tafel neemt in tegenstelling tot een ronde tuintafel in de breedterichting veel minder ruimte in. Stel u maar eens voor hoeveel ruimte een ronde tafel inneemt op een rechthoekig terras. Daar heeft u met een rechthoekig tafelblad geen last van. Dit gaat niet ten koste van het aantal zitplaatsen van de tafel. Met een rechthoekige tuintafel van Tulmans Meubelen kunnen er tot tien zitplaatsen in gebruik genomen worden, afhankelijk van de lengte van de tafel. Bovendien kunnen we dankzij onze eigen werkplaats gepersonaliseerde tuintafels aanbieden waardoor er ook langere tafels mogelijk zijn, volledig afhankelijk van uw wensen. Hiermee kan de lengte van de tafel oplopen tot wel 3200 mm, zodat uw volledige familie of vriendengroep rond de tafel kan zitten.
  • Een rechthoekige tuintafel kan tegen een muur of schutting gezet worden om uw compacte tuintje zo efficiënt en ruimtebesparend mogelijk in te delen. Zo is deze tafelvorm ook inzetbaar voor de kleinere huishoudens in bijvoorbeeld stedelijk gebied.
  • Omdat de rechthoekige tafelvorm al jaren populair is en voorlopig ook zal blijven, resulteert dit vanzelf in een tijdloos design. Zo bent u verzekerd van een eyecatcher waarmee u jarenlang van het zomerseizoen kunt genieten.

Een rechthoekige tuintafel op maat

Tulmans Meubelen staat bekend om haar maatwerk tuinmeubels; volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in eigen werkplaats. Zodoende kunnen wij vele soorten designs aanbieden op modulair niveau, waardoor u volledige zeggenschap heeft over de vormgeving van uw nieuwe tuintafel. Selecteer een onderstel, kies een passend tafelblad en breidt uw tafel optioneel uit met geïntegreerde zwenkwielen zodat u de tafel eenvoudig verplaatst. Onze tafels kunnen op uw specifieke ergonomische hoogte geproduceerd worden met hoogtes van 740 tot 780 mm, waarbij het tafelblad kan variëren in breedtes van 800 tot 1400 mm.

Om de keuzestress te verkleinen hebben we op deze pagina enkele voorselecties gemaakt van populaire samenstellingen en stijlen. Zo hebben we bijvoorbeeld een RVS onderstel gecombineerd met een bankirai hardhouten tafelblad voor een prachtig contrast tussen warme en koude kleuren. Voor de liefhebber van modern en minimalistisch design vindt u op deze pagina een voorselectie van een glazen tafelblad in combinatie met een zwart gecoat stalen onderstel. Bent u op zoek naar een tuintafel met natuurlijke looks, dan kunnen we u het vernieuwende Dekton materiaal aanraden voor gegarandeerde eyecatchers, of kies voor graniet.

Waar kan ik de tafel bestellen?

U kunt uw droomtafel samenstellen in onze webshop. Wanneer u tevreden bent met uw configuratie kunt u die eenvoudig in het winkelwagentje plaatsen en bestelt u het meubel veilig, eenvoudig en snel. Wij zullen er dan persoonlijk voor zorgen dat uw nieuwe aanwinst met veel liefde geproduceerd wordt en bij u thuis in de tuin geplaatst wordt.

Heeft u interesse de beschikbare materialen en meubels te bekijken en testen? Schroom niet en kom langs in Maasbree (Limburg) in onze showroom. Heeft u vragen over de vormgeving van onze tafels, het onderhoud of de levering? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vakkundig advies.

Lees meer
Lees minder