Uitstekend 

4.9/5

Stalen eettafels

Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel

Stel je eigen tafel samen in 3D

Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

Bent u op zoek naar een geschikte tafel om samen tot een goed gesprek te komen of ’s avonds het diner mee af te sluiten? U kunt bij Tulmans Meubelen terecht voor een breed assortiment stalen eettafels waarmee u de inrichting van uw keuken, eetkamer of woonkamer compleet maakt. Dit assortiment wordt volgens de woontrend van 2023 verder uitgebreid zodat u verzekerd bent van een prachtige eettafel. Houdt de website dus goed in de gaten!

Stalen eettafels op maat

Bij Tulmans Meubelen ontwerpen en produceren we de nieuwe meubelen volledig zelf. Hierdoor houden wij de volledige zeggenschap over onze eigen productieketen en zijn we niet afhankelijk van leveranciers met standaardafmetingen. Op deze manier zijn we in staat een zeer breed assortiment aan te bieden. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe meubel volledig zelf samen te stellen met onze 3D configurator voor een zachte prijs. Kies een leuk stalen onderstel en een bijpassend tafelblad en creëer zo uw unieke eettafel.

Hier hebben wij een reeks populaire combinaties van stalen onderstel en tafelblad samengesteld zodat u op voorhand een goede indruk krijgt van de mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt een van onze voorbeeld-tafels bekijken, selecteren, aanpassen met de juiste materialen en maatvoering en tenslotte online bestellen als u volledig overtuigd bent van uw configuratie. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw nieuwe meubel volledig naar uw wensen geproduceerd, geleverd en geplaatst wordt op de plek van bestemming. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree; wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Eettafels met verschillende onderstellen

Een stalen onderstel zorgt voor een moderne en strakke vormgeving van uw eettafel en verzekert u van jarenlang zorgeloos tafelen. We maken gebruik van hoogwaardig S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm zodat de sterkte en robuustheid van de tafel niet in het geding komen. Bekijk de verschillende eettafels meteen online en kies de tafel die past bij jouw stijl en jouw interieur! We kunnen u telefonisch, via e-mail, whatsapp of in onze showroom adviseren in het kopen van een nieuwe eettafel.

stalen eettafel met ovaal blad
Type tafel
Type tafel
Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel
× Whatsapp