Uitstekend 

4.9/5

Natuursteen eettafels

Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel

Stel je eigen tafel samen in 3D

Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

In veel verschillende huizen staan prachtige natuursteen eettafels. Voor veel mensen heeft het best wel even geduurd voordat ze de juiste eettafel voor hun woning en voor hun situatie hebben kunnen vinden. Op het moment dat u gaat verhuizen of voor het eerst een gaat kopen, zal u al snel merken dat het best wel lastig is om de juiste natuursteen tafel voor uw woning en voor uw levensstijl te vinden. Zo kan een natuursteen tafel echt iets voor u zijn. Een natuursteen tafel is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het wel fijn om altijd van tevoren te weten of een natuursteen eettafel misschien iets voor u is of niet.

Bekijk hier ons complete aanbod:

Verschillende soorten natuursteen eettafels

Vele mensen gingen u al voor, want er zijn al heel wat verschillende natuursteen tafels bij ons verkocht. Hier zit natuurlijk een reden achter. Natuursteen tafels zijn namelijk nooit volledig hetzelfde. Dit komt omdat het een natuursteen tafel is. Dit is voor heel veel mensen de reden om toch voor een natuursteen tafel te gaan. Dit komt omda natuursteen tafels dan altijd uniek zijn en nooit hetzelfde als wat iemand anders heeft. Veel mensen vinden het belangrijk om een unieke tafel te hebben, want dit komt vaak ook mooi uit in uw huishouden. Alle huishoudens zijn namelijk uniek en elk interieur zal ook anders ingericht worden dan hoe de vorige bewoner van de woning heeft gedaan met of zonder natuursteen tafels.

Er zijn een hele hoop verschillende soorten natuurstenen tafels. Dit houdt in dat de tafelblad verschillend kan zijn, maar ook het onderstel is verschillend. Dit is ontzettend fijn, want op die manier weet u zelf precies wat uw mooi vindt en of u dit misschien iets vindt. Het kan zijn dat u een bepaald tafelblad heel erg mooi vindt, maar u een onderstel wat minder mooi. U zal dan kunnen kijken of het onderstel los te koppelen valt van het tafelblad. Dit kunt u natuurlijk altijd aan onze klantenservice vragen, want we willen altijd graag u tot dienst zijn.

Natuursteen tafels los te koop

Zoals we u net al hebben vertelt, is het heel erg normaal om een onderstel niet mooi te vinden. U zou er dan voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld het tafelblad los te kopen. Bij ons is dit mogelijk en heeft u geen enkel probleem met het feit dat u het tafelblad of het onderstel los koopt. Zo kunt u zelf uw natuursteen tafel samenstellen. Dit is voor veel mensen een heel erg groot voordeel. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook een natuursteen tafel groter of kleiner maken dan dat het eigenlijk op de website stond. Uiteindelijk zal u dan de perfecte natuursteen tafel voor een bepaalde woning hebben.

U zou ook zelf de natuursteen tafel kunnen samenstellen door het tafelblad en het onderstel los te kopen. Op die manier kunt u het zelf in elkaar zetten en kunt u bekijken of dit iets is wat u graag wilt. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat u ervan vindt en of u het een geslaagde tafel vindt.

Prijzen

Nu is het voor heel erg veel mensen ook niet al te onbelangrijk hoe duur een tafel gaat worden. Wanneer u gaat verhuizen of wanneer u nog een keertje een ander klusje heeft die u moet betalen, is het natuurlijk wel de bedoeling dat de prijzen niet al te hoog zijn. Gelukkig valt het heel erg mee bij ons en kunt u bij ons terecht ook voor een lage prijs. Dit is natuurlijk ontzettend fijn, want op die manier heeft u toch nog geld over voor een andere gelegenheid.

U kunt in verschillende prijsklassen kijken en kijken wat voor u het beste ligt. Dit is natuurlijk de beste manier om de juiste tafel voor u te vinden in de juiste prijsklasse. U hoeft zich dan niet druk te maken over het feit hoe duur het wordt. Dit komt omdat u zelf kunt instellen in welke prijsklasse u een tafel wilt gaan vinden. Zo zal u nooit teveel betalen voor een tafel. Dit is natuurlijk ontzettend fijn, want soms wordt iets toch duurder dan wat u eigenlijk had verwacht. Als u het instelt, kan dit niet het geval zijn.

natuursteen tafel
Type tafel
Type tafel
Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Vorm tafelblad
Vorm tafelblad
Materiaal onderstel
Materiaal onderstel
× Whatsapp