Uitstekend 

4.9/5

Keramiek tafelbladen

Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Textuur tafelblad
Textuur tafelblad
Dikte blad
Dikte blad
Maximale afmeting
Maximale afmeting
Garantie
Garantie
5/5
€422.83 per m²
5/5
€554.13 per m²
5/5
€554.13 per m²
5/5
€554.13 per m²
5/5
€554.13 per m²
5/5
€554.13 per m²
5/5
€473.33 per m²
5/5
€473.33 per m²
5/5
€473.33 per m²
5/5
€372.33 per m²
Producten worden geladen
Gerard Ezendam
Gerard Ezendam
10/05/2023
Duidelijke website, vriendelijke mensen, goed geïnformeerd over de levering, Het geleverde conform verwachting. Zeer tevreden.
Lenneke
Lenneke
06/05/2023
Tulmans ,5 sterren is eigenlijk te weinig,wat een services.Een bedrijf wat zich inzet met hart en ziel voor hun klanten zelfs na aankoop meteen bereidt om te helpen.
Nick Rondeel
Nick Rondeel
13/04/2023
Goed en deskundig geadviseerd en prima bij ons thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Peter Gering
Peter Gering
01/04/2023
Goede levering en super mooie tafel.
Suzanne Kabel
Suzanne Kabel
17/03/2023
Betrokken, goede communicatie, zeer prettige samenwerking. Aanrader!
Laurenz Dijkhuis
Laurenz Dijkhuis
16/03/2023
Tulmans meubelen is erg klantvriendelijk, reageren direct en niet onbelangrijk, ze hebben een mooi product geleverd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keukentafel van Dekton.
Geert Vandepitte
Geert Vandepitte
12/03/2023
Netjes geleverd zoals afgesproken Goede service
Yvonne Klomp
Yvonne Klomp
04/03/2023
Vandaag is de RVS tafel model Madrid bezorgd. Echt vakwerk, oerdegelijk en mooi afgewerkt. Het contact met Tulmans hebben we als prettig ervaren, geweldig bedrijf,…. Laat het mooie weer maar komen😊
Erdogan Ozcan
Erdogan Ozcan
13/02/2023
Wij waren al een poos op zoek naar een eettafel en een salontafel, na wat onderzoek op internet zijn we terechtgekomen bij Tulmans Meubelen, had voorheen nog nooit gehoord van Dekton als materiaal. Na goed advies per e-mail hebben wij de bestelling geplaatst, zoals aangegeven na 6 weken bezorgd en netjes geplaatst.

Op ieder tafelonderstel hoort een keramiek tafelblad op maat! Tulmans Meubelen is voorzien van een ruim assortiment aan keramieken tafelbladen, beschikbaar in verschillende vormen, afmetingen en stijlen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u hier altijd een geslaagde keuze kunt maken. Onze tafelbladen staan garant voor jarenlang tafelen, zowel voor tuintafels als eettafels. Lees hieronder verder voor meer informatie!

Keuze uit vele soorten!

Heeft u reeds een mooi tafelonderstel gekocht maar mist het tafelblad nog? Of is uw oude tafelblad toe aan vervanging maar kan het onderstel nog jaren mee? Dan kunt u bij Tulmans Meubelen terecht voor een passend keramieken tafelblad naar uw smaak.

In Maasbree (Limburg) hebben we een prachtige showroom en een moderne werkplaats, waar we onze tafels zelf ontwerpen en produceren. Dankzij ons hoogwaardige machinepark zijn we in staat de klant te helpen met maatwerk producten, aangepast op uw eisen en wensen. Daar bieden we vanzelfsprekend ook losse maatwerk tafelbladen bij aan: Een collectie die we op zorgvuldige wijze hebben samengesteld naar de meest recente eisen en interieurtrends.

Op maat

Keramische tafelbladen zijn bij ons volledig op maat en tegen scherpe prijzen te bestellen. Je kan bijvoorbeeld een los keramisch blad bestellen om de bestaande tafel een nieuw leven te geven. Het is dan wel verstandig om even met ons te overleggen welke dikte het blad dan moet hebben voor de stevigheid. Dat de keramische bladen op dit moment zo populair zijn is niet gek.

Een keramisch blad heeft namelijk zeer goede producteigenschappen.

  • Keuze uit 47 verschillende kleuren
  • Diktes van 8, 12, 20 en sommige kleuren zelf 30mm massief keramiek
  • Krasvast
  • UV-bestand
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Afmetingen tot 3200 x 1400 mm
  • Vormvrijheid. Naast de standaard rechthoek, vierkant en rond, kunt u ook kiezen voor ovaal, Deens ovaal of kiezel-vormig.

Voor het bestellen van uw nieuwe tafelblad kunt u de product configurator op onze website raadplegen, zodat uw gepersonaliseerde tafelblad eenvoudig en snel bij u thuis geleverd zal worden. U mag onze tafelbladen ook komen bekijken in onze showroom, waar we het brede assortiment gepresenteerd hebben staan. Hier bent u wekelijks van maandag tot en met zaterdag van harte welkom en zullen we u voorzien van vakkundige hulp. We kunnen u ook telefonisch, per mail of via Whatsapp ondersteuning bieden voor informatie over de producten, ons maatwerk of onze procedures.

Dekton Kelya tafelblad
Materiaal tafelblad
Materiaal tafelblad
Textuur tafelblad
Textuur tafelblad
Dikte blad
Dikte blad
Maximale afmeting
Maximale afmeting
Garantie
Garantie
× Whatsapp