Uitstekend 

4.9/5

Op maat gemaakt

Uit eigen werkplaats

Rechtstreeks bij de fabrikant

Snelle levering (4-6 weken)

Tuinstoel Waikiki Aluminium Textileen

Waikiki, een tuinstoel uniek in zijn soort. De vormgeving, het uiterlijk en het zitcomfort maken deze stoel helemaal compleet en geven een modern en design uiterlijk aan de stoel. Deze tuinstoel heeft een dining zithouding, maar ook om te relaxen is deze stoel geschikt. Deze tuinstoelen worden geleverd inclusief kussens.

169.00

Productbeschrijving

De prachtig vormgegeven tuinstoel Waikiki is samengesteld uit twee onderhoudsvriendelijke materialen, namelijk aluminium en textileen. Tevens wordt deze tuinstoel geleverd met kussens.

Deze tuinstoel is uniek in zijn soort. Dit komt omdat de vormgeving, het uiterlijk en het zitcomfort deze stoel helemaal compleet maken. Hierdoor heeft de stoel een modern en design uiterlijk. Deze stoel past heel goed als diningstoel in een moderen strakke serre. Maar deze stoel zal ook heel goed passen als relaxstoel aan een mooie strakke tuintafel. Kortom een veelzijdige stoel die niet zal misstaan in uw serre of tuin.

Zoals al eerder benoemd is de tuinstoel Waikiki gemaakt uit een aluminium frame en is die  afgewerkt met een textilene bekleding. Textileen is een geweven stof van polyesterdraden, afgewerkt met een PVC coating. Hierdoor ontstaat een sterke vezelverbinding en met als gevolg een zeer stevig en duurzaam geheel. Tevens is het textilene zowel onderhoudsvriendelijk als UV-bestendig, maar ook licht in gewicht en slijtvast.

Plus- en minpunten van de tuinstoel Waikiki

  • Standaard geleverd met kussens
  • Onderhoudsvrij dankzij aluminium en textileen
  • Lichtgewicht dankzij aluminium frame
  • Geschikt voor tuin en serre
  • Niet stapelbaar, alleen andersom op elkaar

Recent bekeken:

Nog geen recent bekeken producten.