Uitstekend 

4.9/5

Op maat gemaakt

Uit eigen werkplaats

Rechtstreeks bij de fabrikant

Snelle levering (4-6 weken)

RVS Tuinstoel -Milano- zwart textilene

De Marco Polo RVS Batyline stapelstoel is moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Sergio Ferrari. De armleuningen zijn van teakhout, waardoor de tafel combineerbaar is met vele modellen tuintafels.

189.00

Productbeschrijving

De stapelbare RVS tuinstoel Milano is moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Sergio Ferrari. De armleuningen zijn van teakhout, waardoor de stoel combineerbaar is met vele modellen tuintafels.

De Milano RVS tuinstoel zwart is een moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Serge Ferrari. De armleuningen zijn van teakhout, waardoor de tafel combineerbaar is met vele modellen tuintafels. De tuinstoel is leverbaar in drie kleuren. Met minimale onderhoud blijft deze stoel tot in de lengte van jaren geschikt voor intensief gebruik. Echter kan de Marco Polo ook gemakkelijk opgeslagen worden doordat deze stapelbaar is.

Batyline is een Gaasdoek van de firma Serge Ferrari. De Batyline range is speciaal ontwikkeld voor de meubelmarkt. Het onderscheidt zich van andere gaasdoeken door het speciale productieproces. De draad wordt eerst gecoat en daarna geweven en op alle kruispunten gefixeerd. Hierdoor is de Batyline zeer duurzaam en een vormvast product. Het is een polyestervezel die wordt voorzien van een PVC-coating en vervolgens geweven. Door de vezels onderling samen te smelten ontstaat er een enorm vormvast, rekbestendig en scheurvast weefsel.

Naast de uitzonderlijke mechanische sterkte beschikt het over een hoge chemische resistentie. Hierdoor staat deze kunststof coating garant voor een uitzonderlijke weer- en uv-bestendigheid. Het feit dat geen vocht wordt opgenomen resulteert in een snelle droging en geringe vlekgevoeligheid. Daardoor  kan het materiaal gemakkelijk gereinigd worden met water en zeep. Dit unieke materiaal geeft u een zacht en exclusief zitcomfort. Batyline kan onderhouden worden met een niet schuimde zeepoplossing. Een eenvoudige spons en water zijn dikwijls voldoende. De Batyline is schimmelwerend en uitermate geschikt voor buitengebruik. Schuur- en oplosmiddelen moeten vermeden worden! Tevens is de Batyline 100% recyclebaar.

Plus- en minpunten van de tuinstoel Milano

  • Robuust RVS frame
  • Eenvoudig en compact stapelbaar
  • Onderhoudsvrij dankzij textileen
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • Geschikt voor tuin en serre
  • Comfortabele leuningen door aluminium armlegger

Recent bekeken:

Nog geen recent bekeken producten.