Uitstekend 

4.9/5

Op maat gemaakt

Uit eigen werkplaats

Rechtstreeks bij de fabrikant

Snelle levering (4-6 weken)

RVS Tuinstoel -Marco Polo- zwart Batyline

De Marco Polo RVS Batyline stapelstoel is moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Sergio Ferrari. De armleuningen zijn van teakhout, waardoor de tafel combineerbaar is met vele modellen tuintafels.

209.00

Productbeschrijving

De Marco Polo RVS Batyline stapelstoel is moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Sergio Ferrari. De armleuningen zijn van teakhout, waardoor de tafel combineerbaar is met vele modellen tuintafels.

De Marco Polo RVS tuinstoel zwart is een moderne strakke tuinstoel van RVS met het originele Batyline van Serge Ferrari. De tuinstoel is leverbaar in drie kleuren. Met minimale onderhoud blijft deze stoel tot in de lengte van jaren geschikt voor intensief gebruik. De stapelbare Marco Polo RVS tuinstoel kan gemakkelijk worden opgeslagen.

Batyline Batyline is een Gaasdoek van de firma Serge Ferrari. De Batyline range is speciaal ontwikkeld voor de meubelmarkt. en onderscheidt zich van andere gaasdoeken door het speciale productieproces. De draad wordt eerst gecoat en daarna geweven en op alle kruispunten gefixeerd. Hierdoor is de Batyline zeer duurzaam en een vormvast product.

De polyestervezel Batyline wordt voorzien van een PVC-coating en daarna wordt deze geweven. Door de vezels onderling samen te smelten ontstaat er een enorm vormvast, rekbestendig en scheurvast weefsel. Bovenop de uitzonderlijke mechanische sterkte beschikt het over een hoge chemische resistentie. De kunststof coating staat garant voor een uitzonderlijke weer- en uv-bestendigheid. Het feit dat geen vocht wordt opgenomen resulteert in een snelle droging en geringe vlekgevoeligheid. Batyline is 100% recyclebaar. Batyline kan gemakkelijk gereinigd worden met water en zeep. Dit unieke materiaal geeft u een zacht en exclusief zitcomfort. Batyline kan onderhouden worden met een niet schuimde zeepoplossing. Een eenvoudige spons en water zijn dikwijls voldoende. De Batyline is schimmelwerend en uitermate geschikt voor buitengebruik. Schuur- en oplosmiddelen moeten vermeden worden!

Plus- en minpunten van de RVS tuinstoel Marco Polo

  • Robuust RVS frame
  • Eenvoudig en compact stapelbaar
  • Onderhoudsvrij dankzij textileen
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • Geschikt voor tuin en serre
  • Comfortabele leuningen door aluminium armlegger

Recent bekeken:

Nog geen recent bekeken producten.