RVS tuintafels rond

Een leuk en praktisch terras dat past bij uw persoonlijke tuinwensen is een must. Daar hoort ook een mooie tuintafel bij. Bij Tulmans Meubelen helpen we u graag verder met het vinden van de juiste match. Bekijk op deze pagina onze collectie ronde RVS tuintafels. De unieke uitstraling van het geborstelde RVS staat prachtig onder een rond tafelblad.

RVS tafels van Tulmans Meubelen

Bij Tulmans Meubelen zijn we sinds jaren gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige RVS tuintafels en eettafels. We maken hierbij gebruik van het duurzame RVS 304 (AISI 304 of inox 18/8) dat er met zijn geborstelde oppervlak luxe uitziet en bovendien roestvrij en weersbestendig is. Roestvaststaal is een materiaal dat bekend staat om zijn jarenlange pracht, waarbij weinig onderhoud nodig is. Wanneer er bij de wekelijkse poetsronde een lauw sopje gebruikt wordt zal de tafel jarenlang voldoen aan uw wensen.

Bij Tulmans Meubelen vindt u een brede collectie aan RVS tuintafels, waaronder ook enkele ronde RVS tuintafels. Deze staan hieronder gepresenteerd. Door er een te selecteren komt u in onze productconfigurator terecht van waaruit u vanuit uw luie stoel alle touwtjes in handen heeft. Combineer het onderstel met een van onze bijpassende ronde tafelbladen en creëer de stijl die past bij uw interieur. Zoekt u een natuurlijke uitstraling dan kunnen we onze granieten tafelbladen aanbevelen. Daarnaast bieden wij het unieke Dekton aan, dat in ruim 60 varianten beschikbaar gesteld wordt aan onze klanten. Met dit materiaal bent u verzekerd van onderhoudsvrije jaren in de stijl die bij u past: Van industrieel tot landelijk.

Rond: Tijdloos en praktisch

De ronde tafel kan al heel lang in de Nederlandse achtertuinen gevonden worden. Dit maakt dat deze tafelbladvorm al jaren mateloos populair is en daarom als tijdloos beschouwd kan worden. Een ronde RVS tuintafel van Tulmans Meubelen zal dus niet snel saai worden.

De reden dat de ronde tafel veel gekocht wordt is de hoge praktische inzetbaarheid. Allereerst creëert een ronde tuintafel optisch meer ruimte op uw terras, waardoor de tuin groter lijkt. Hierdoor zijn onze ronde RVS tafels ook geschikt voor de kleinere huishoudens.

Ondanks het feit dat de tafel kleiner lijkt kunnen er alsnog veel mensen aanschuiven, waardoor de praktische inzetbaarheid groot is. Bij Tulmans Meubelen kunnen we u helpen met ronde tafels tot een diameter van Ø1400 mm waardoor er 6 personen aan de tafel kunnen zitten. Wanneer u met deze personen aan tafel zit heeft de ronde vorm als voordeel dat u elkaar makkelijk kunt aankijken. Dit bevordert het overzicht dat u heeft, het oogcontact dat u kunt maken en de kwaliteit van de onderlinge conversaties. Tot slot heeft de tafel geen scherpe hoeken, waardoor u zich niet snel zult bezeren aan onze ronde RVS tuintafels.

Ronde RVS tuintafel bestellen

Wanneer u een mooie tafel in onze productconfigurator samengesteld heeft die past bij uw wensen bent u in staat dit meubel veilig, eenvoudig en snel online te bestellen. Wilt u onze producten liever op voorhand in het echt bekijken, dan bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Maasbree (Limburg). Voor alle vragen kunt u altijd contact met ons opnemen voor vakkundig advies. Uw maatwerk meubel zal geleverd worden tot in uw tuin.

Lees meer
Lees minder

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren