Ronde tuintafel

Wanneer uw doel is om gezelligheid te creëren op uw terras of in uw tuin, dan kunt u ervoor kiezen een ronde tuintafel te gebruiken. De ronde vorm is momenteel enorm populair en vormt in tegenstelling tot de rechthoekige tafels een sfeervol en informeel geheel. Bij een ronde tuintafel zit u immers rond de tafel en maakt u makkelijk persoonlijk contact met alle personen die rond de tafel zitten. Ideaal voor een heerlijk avondje eten met vrienden en familie, of een vergadering met collega’s.

Ronde tuintafel op maat

Voor een ronde tuintafel bent u bij Tulmans Meubelen op de juiste plek. Onze collectie ronde tafels bestaat uit hoogwaardige maatwerk meubelen die in onze eigen werkplaats ontworpen en vervaardigd worden. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we u helpen met specifieke wensen.

Uiteraard bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze werkplaats en showroom in Maasbree (Limburg). We helpen u hier graag verder met het geven van vakkundig advies.

Uitgebreide collectie ronde tafels

Daarnaast kunt u ook vanuit thuis een kijkje nemen in onze digitale showroom. We bieden u hiervoor een productconfigurator aan om u een beeld te geven van de oneindige mogelijkheden die we te bieden hebben. U kunt zodoende uw eigen tafel digitaal samenstellen, waarbij de volgende opties mogelijk zijn:

  • Om te beginnen kunt u één van onze RVS of stalen ronde tafels aanklikken op deze pagina. U kunt kiezen voor ronde tuintafels met een robuuste landelijke uitstraling, maar ook voor tafels met een rank en industrieel design: De keuze is aan u!
  • Wanneer u een tafel naar uw smaak gekozen heeft kan het configureren beginnen: U kiest hier allereerst een tafelblad dat past bij uw woonstijl. Bekijk bijvoorbeeld onze Dekton tafelbladen als u toe bent aan vernieuwing. Dit innovatieve materiaal is enorm in opkomst en is volledig slijtvast, vlek- en weersbestendig en onderhoudsarm. Wanneer u de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen, dan kan een granieten tafelblad een prachtige aanwinst zijn voor uw tuintafel.
  • De tafel moet vanzelfsprekend naadloos aansluiten op uw woonsituatie. Afhankelijk van de ruimte waar de tuintafel geplaatst zal gaan worden, moet er besloten worden hoe groot de tafel wordt. U dient hierbij rekening te houden met de ruimte die overblijft om makkelijk rond de tafel te kunnen lopen en het aantal zitplaatsen dat u wenst te gebruiken. Het ronde tafelblad kan zodoende oplopen tot een diameter van 1400 mm, geschikt voor acht zitplaatsen. Ook de hoogte van de tafel moet overwogen worden. Hierbij kunt u bij uzelf nagaan welke ergonomische tafelhoogte u prettig vindt. Deze maat kunt u eenvoudig invoeren in de configurator van onze website.
  • Afhankelijk van het tafelmodel dat u gekozen heeft, kan er besloten worden het onderstel uit te rusten met geïntegreerde zwenkwielen. Het verplaatsten van de tafel wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Tafel aanschaffen

Bent u tevreden met uw persoonlijk geconfigureerde ronde tuintafel, dan bestelt u deze eenvoudig, veilig en snel via onze productconfigurator op de website. Zodra wij de bevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen om alle details te bespreken en kunnen we aan de slag met de productie van uw nieuwe aanwinst. Het meubel wordt tot in uw tuin geleverd. Mocht u vragen hebben over onze producten en diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is rond niet de gewenste vorm? Bekijk dan onze hoogwaardige rechthoekige, vierkante of ovale tuintafels eens!

Lees meer
Lees minder