Eettafels rond dekton

De ronde eettafel kan al jarenlang gevonden worden in menig huishouden. Echter krijgt dit concept nu een grote verbetering: rust uw tafelonderstel uit met een Dekton tafelblad! Met een ronde Dekton eettafel kan er gegarandeerd genoten worden van de vele momenten die u aan de tafel zult beleven met vrienden en familie. Wat maakt dit meubel zo bijzonder?

Met Dekton neemt u rust

Dekton is een hoogwaardig product dat de laatste jaren enorm in opkomst is in keukendesigns, interieurvormgeving en nu ook in de meubelbranche. De reden hiervoor is de enorme lijst aan positieve eigenschappen dat het materiaal te bieden heeft waardoor u amper onderhoud hoeft te plegen aan dit materiaal.

  • Dekton tafelbladen worden bij Tulmans Meubelen verkocht in meer dan 60 varianten, waarbij kleur, design en afwerking (mat, geborsteld en gepolijst) bij iedere variant verschilt. Zo kunt u een stijl creëren die precies past bij hetgeen dat u zoekt: Van een industriële look tot een rustieke landelijke uitstraling.
  • Dekton is keihard en niet poreus, waardoor vloeistoffen en chemicaliën onmogelijk in het materiaal trekken. Zo hebben bacteriën geen schijn van kans, zijn vlekken verleden tijd en kan er geconcludeerd worden dat een ronde Dekton eettafel zeer hygiënisch is. Impregneren en behandelen van het oppervlak is dan ook niet nodig. Het enige dat u nog hoeft te doen is het blad schoonhouden bij de wekelijkse schoonmaakronde.
  • Het materiaal bestaat uit natuurlijke bestanddelen die er samen voor zorgen dat het tafelblad na jarenlang gebruik zijn vaste kleur behoudt en niet verkleurt door de invloeden van UV en hoge temperaturen. U zou de tafel dus buiten kunnen zetten!
  • De homogene samenstelling van het materiaal verzorgt een robuust eindresultaat dat zeer buig-, stoot en drukvast is. Het laat zich goed vergelijken met materialen zoals keramiek.
  • Bij Tulmans Meubelen geven we u 25 jaar garantie op Dekton wanneer u zich hiervoor registreert.

Let op! Dekton lijkt onverwoestbaar, maar is niet volledig hufterproof. We raden u aan om nooit op het Dekton te gaan staan en niet extreem te belasten.

Maatwerk onderstel naar keuze

Bij Tulmans Meubelen verzorgen we de ontwikkeling en productie van een brede collectie aan RVS en stalen tafels. Deze worden met grote zorgvuldigheid geproduceerd in onze werkplaats in Maasbree (Limburg), waar we uw specifieke wensen in vervulling laten gaan. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Limburg, waar we u graag begeleiden met het kiezen van de geschikte ronde Dekton eettafel.
Echter maken we het met onze online meubelconfigurator ook mogelijk uw droomtafel vanuit thuis samen te stellen. Kies het onderstel dat u mooi vindt, combineer die met een prachtig Dekton tafelblad en bepaal hoe groot de tafel moet worden door specifieke maten in te voeren. Wanneer mogelijk kunt u kiezen welke kleur het onderstel krijgt en die optioneel uitrusten met geïntegreerde zwenkwieltjes. De keuzemogelijkheden zijn groot.

Ronde Dekton eettafel bestellen

Heeft u de geschikte ronde Dekton eettafel samengesteld en aangepast naar uw gewenste afmetingen dan bestelt u het meubel veilig, eenvoudig en snel via onze webshop. Wanneer wij de aankoopbevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen om alle gegevens te controleren voordat wij aan de productie beginnen. Als het onderstel en tafelblad samengevoegd zijn zullen we uw nieuwe aanwinst puntgaaf afleveren bij u thuis. Daarna bent u de gelukkige nieuwe eigenaar van een prachtige ronde Dekton eettafel die gegarandeerd jarenlang meegaat.

Op zoek naar een andere vorm? Misschien kunnen we u verder helpen met onze collectie rechthoekige en ovale eettafels.

Lees meer
Lees minder