Stalen onderstellen

Een mooie samenhang vinden tussen tafelblad en onderstel is nog niet zo gemakkelijk. En dan moet het geheel bovendien passen bij uw huidige tuin- of huisinrichting. Gelukkig kunnen we u bij Tulmans Meubelen helpen met een breed assortiment stalen onderstellen, passend bij iedere stijl en ieder tafelblad. U kunt bij ons een tuin- of eettafel samen stellen met behulp van onze 3D productconfigurator.

Staal voor huis en tuin

Staal is uitermate geschikt als materiaal voor tafelonderstellen binnen en buiten. Zodoende bieden we bij Tulmans Meubelen stalen eettafels en tuintafels aan. Heeft u reeds een mooi tafelblad aangeschaft, dan kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van losse hoogwaardige stalen onderstellen.

Bij Tulmans Meubelen zijn we al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van luxe stalen onderstellen die volledig in eigen werkplaats worden geproduceerd. Hierdoor heeft u als klant de vrijheid om uw tafel volledig naar eigen smaak samen te stellen voor wat betreft de vormgeving, materiaalgebruik, maatvoering en optionele uitrusting. Om u hierbij te helpen kunt u hier kiezen uit een selectie van onze stalen onderstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw onderstel volledig aan te passen met onze unieke 3D configurator. Zo kunt u gaan tot een tafel van maximaal 3000 mm (3 meter) lang en een maximale 1100 mm (1,1 meter) breed. Ook kunt u kiezen voor een ergonomische hoogte tussen de  700 tot 770 mm. Mocht u specifiek maatwerk willen kunt u altijd eerst met ons overleggen.  Optioneel kunnen wij het onderstel uitrusten met geïntegreerde zwenkwielen zodat u de tafel makkelijk verplaatst.

Kleuren

Staal is een neutraal en tijdloos materiaal dat bij vrijwel ieder tafelblad een succesvolle combinatie blijkt; zeker gezien het feit dat u bij ons de mogelijkheid heeft het stalen frame bij overleg in iedere gewenste RAL-kleur te bestellen en standaard in antraciet RAL 7021 te verkrijgen. Zodoende zijn er vele stijlen mogelijk. Combineer onze stalen onderstellen bijvoorbeeld met een glazen tafelblad voor een moderne en ruimtelijke uitstraling. Een industriële stijl kan makkelijk bereikt worden met een Dekton tafelblad, terwijl een natuurlijke look uitstekend behaald wordt met een houten of granieten blad. Welke stijl past bij u? Probeer het eens uit in onze webshop, of bezoek onze showroom in Maasbree om al onze tuinsets, eettafels, stoelen, onderstellen en tafelbladen te bekijken!

Eigenschappen

Bij Tulmans Meubelen maken we gebruik van een modern machinepark waarmee we in staat zijn prachtige tafelonderstellen te produceren. We maken gebruik van hoogwaardig S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm zodat de sterkte en robuustheid van de tafel niet in het geding komen. Wanneer de constructie compleet is wordt het voorzien van een poedercoating zodat het materiaal er niet alleen kwalitatief hoogstaand uitziet, maar bovendien tegen alle weersinvloeden kan. Zo kunt u jarenlang genieten van uw gloednieuwe stalen onderstel, zonder last te hebben van roest (corrosie).

Wanneer gewenst kunnen we het stalen onderstel leveren zonder coatings voor een industriële en authentieke uitstraling.

Onderhoud

Om de kwaliteit van het onderstel te behouden is het aan te bevelen uw onderstel goed te onderhouden. Wanneer u de tafel bij de wekelijkse poetsronde reinigt met lauw water, een sopje en een zachte borstel, spons of doek maakt u al een goede eerste stap. Gebruik nooit agressieve middelen of de hogedrukspuit voor de reiniging van onze onderstellen. Voorkom beschadigingen in de coatings en lak en houdt de lak schoon en glad, aangezien dit voorkomt dat vuil en vocht aan het metaal gaan hechten met corrosie tot gevolg.

Gebruikt u ons stalen onderstel voor een tuintafel, dan raden wij af deze ’s winters af te dekken met een beschermhoes, aangezien die zorgt voor vochtophoping waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Stalen onderstel bestellen

Als u een geschikt onderstel heeft gevonden voor uw woonsituatie, dan kunt u die eenvoudig en snel bestellen via onze productconfigurator in de webshop of kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht in onze showroom in Maasbree (Limburg) waar onze expert u graag helpt. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies over onze producten, mogelijkheden en procedures.

Is staal niet het materiaal dat u zoekt? Dan kunnen we u misschien helpen met onze collectie RVS onderstellen.

Bekijk de onderstellen in de 3D configurator

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.