RVS tafelpoten

Bent u in het bezit van een tafel met een prachtig tafelblad, maar zijn de tafelpoten aan vervanging toe. Of u heeft een mooi nieuw tafelblad op de kop weten te tikken, maar zonder onderstel. Tulmans Meubelen kan u hierbij helpen omdat wij maatwerk RVS tafelpoten kunnen maken die perfect bij uw tafelblad past. Tafelpoten van RVS past in vele woonstijlen.

Waarom RVS?

RVS tafelpoten

Roestvaststaal, ook inox, edelstaal of roestvrijstaal genoemd, is uiterst geschikt voor buitengebruik dankzij zijn uitstekende materiaaleigenschappen in ons klimaat. Bij Tulmans Meubelen maken we standaard gebruik van het duurzame RVS 304 (AISI 304 of inox 18/8) materiaal. Dit is samengesteld uit een combinatie van robuuste metaalsoorten en koolstof waardoor het materiaal er niet alleen luxe uitziet maar bovendien roestvrij en corrosiebestendig is. Zodoende is de tafel optimaal bestand tegen de Nederlandse weerinvloeden.

Indien gewenst kunnen we uw RVS tafelpoot voorzien van het zeewaterbestendige RVS 316 (AISI 316) materiaal, wanneer u woonachtig bent in het kustgebied. Het materiaal behoeft weinig onderhoud en dient met de wekelijkse poetsronde gereinigd te worden met een lauw sopje, zachte borstel of spons. Bij buitengebruik raden we aan de tafelpoten zo nu en dan te voorzien van een extra beschermlaag met Stainless Steel Protector (RVS reiniger/beschermer) zodat beschadigingen op voorhand voorkomen worden. De tafel kan in de winter het beste binnen worden gestald indien mogelijk. Dit is aan te raden om uw tafel langer in topconditie te houden. Zo kunt u jarenlang genieten van uw RVS tuintafel in de zomerzon!

Vanwege het maatwerk dien je rekening te houden met een levertijd van 1-3 weken.

Waarna wij ze doorgaans verzenden via PostNL.

rvs-tafelpoot-schuine-H
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.