Onderstellen

Tulmans meubelen is specialist in het maken van roestvrijstalen (RVS) en stalen tafelonderstellen. Deze onderstellen kunnen zowel voor tuintafels als voor keuken- of eettafels worden gebruikt. We produceren en leveren niet alleen een tafelonderstel voor rechthoekige tafels, maar ook voor vierkante en ronde (tuin-) tafels.

Ieder tafelonderstel kan worden gecombineerd met een tafelblad naar keuze, zoals bijvoorbeeld een natuursteen, houten of glazen tafelblad. Door de vele mogelijkheden die wij u bieden kunt u eindeloos combineren en uw eigen tafel samenstellen, zowel klassiek als robuust of modern.

Maatwerk onderstellen!

Alle RVS tafelonderstellen worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunnen we ook maatwerk tafelframes leveren en een maatwerk tafelonderstel leveren. U vraagt, en wij maken!

De werkplaats van Tulmans meubelen is uitgerust met een hoogwaardig machinepark, zodat we de hoogste kwaliteit tafels kunnen produceren. De goed uitgeruste werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen, waardoor de tuintafels snel geproduceerd en geleverd kunnen worden. Indien voorradig, kunnen de tuinmeubelen vrijwel direct geleverd worden.

Waarom onze onderstellen

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Luxieuze uitstraling
 • Lange levensduur
 • Hygiënisch en goed schoon te maken
 • Mogelijkheid tot geïntegreerde (zwenk) wielen, waardoor verplaatsen erg makkelijk is.
Lees meer
Lees minder

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RVS Onderstel Oslo

  € 622,88
 2. RVS Onderstel Nice

  € 565,00
 3. RVS Onderstel Riga

  € 750,00

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren