Granieten tuintafels rechthoekig

Het voorjaar breekt aan en uw oude tuintafel voldoet niet meer aan de eisen die u stelt voor uw tuininrichting. U kunt bij Tulmans Meubelen terecht voor een breed assortiment tuinmeubelen. Bent u natuurliefhebber, milieubewust bezig en op zoek naar een duurzame oplossing? Dan kunnen we u helpen met een granieten tuintafel. Het is een prachtig natuurproduct en al jaren een populair materiaal voor binnen en buitentoepassingen. U kunt er daarom zeker van zijn een tijdloos meubel in bezit te hebben als u kiest voor een granieten tuintafel.

Op maat gemaakte granieten tuintafel

Tulmans Meubelen profileert zich met maatwerk tuintafels en biedt de klant daarom volledig gepersonaliseerde tuinmeubels, afgestemd op de inrichting van uw tuin, de stijl van uw terras of de wensen die u heeft. U bepaalt zelf de maatvoering en vorm van de tafel. Zo kunt u de granieten tuintafel configureren met een maximale lengte van 2400 mm, een breedte die oploopt tot 1000 mm en een hoogte die kan variëren van 740 tot 780 mm afhankelijk van uw ergonomische maten. Het granieten tafelblad wordt standaard geleverd met een dikte van 30 mm.

Door het graniet te combineren met een onderstel naar keuze, kunnen er vele stijlen gecreëerd worden. Op deze pagina hebben we enkele populaire stijlen alvast geconfigureerd, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. Selecteer een voorselectie en pas de granieten tuintafel volledig aan naar uw smaak. Combineer het granieten tafelblad bijvoorbeeld met een RVS onderstel voor een stoere uitstraling en mooi contrast tussen natuurlijk en industrieel. Zoekt u een landelijke sfeer, dan kunnen we een gecoat stalen onderstel aanbevelen, standaard beschikbaar in zwart maar in overleg met u verkrijgbaar in iedere kleur die u wenst. Maak uw granieten tuintafel compleet met een optionele set geïntegreerde zwenkwielen, zodat u de tuintafel makkelijk kunt verplaatsen zonder uw tegels te beschadigen. Natuurlijk kunt u ook bij Tulmans Meubelen terecht voor passende tuinstoelen om er een tuinset van te maken.

De eigenschappen van graniet

Wij maken gebruik van hoogwaardig graniet afkomstig uit groeves in India waar het materiaal op een eerlijke manier verkregen wordt met moderne mijnbouwtechnieken. In onze eigen werkplaats slijpen we het gesteente op maat en zorgen we ervoor dat de randen een afschuining krijgen (facet). Zo ziet het tafelblad er exclusief uit en gaat het materiaal minder snel kapot. U kunt bij Tulmans Meubelen kiezen voor granieten tafelbladen in zes varianten. Het egaal gekleurde en diepzwarte Nero Assoluto natuursteen is beschikbaar in een gezoete en gepolijste finish. Bij zoeten wordt het oppervlak met een fijne korrel opgeschuurd tot een matte finish, bij polijsten wordt hetzelfde gedaan totdat er een glad en glanzend oppervlak ontstaat. Steel Grey graniet is beschikbaar met een gezoete en leather finish waarbij het reliëf van dit fraaie gemêleerde gesteente intact blijft. Tot slot kunnen we twee soorten bruin getinte granieten tuintafels aanbieden: Tan Brown kenmerkt zich door een prachtige warme bruine kleur, met gewolkte motieven en structuren en een gepolijste afwerking. Ook kunt u kiezen voor het donkere Coffee Brown graniet, waarbij de fossielen mooi in het materiaal tot zijn recht komen. Welk natuursteen u ook kiest, voor alle tafelbladen geldt hetzelfde: Het materiaal is keihard, slijtvast en spekglad, waardoor u graniet eenvoudig schoonhoudt en vloeistoffen moeilijk in het gesteente kunnen trekken met kringen en vlekken tot gevolg. Veeg de tafel geregeld af met lauw water, groene zeep en een zachte borstel, spons of doek. Daarnaast kunnen we u aanraden het tafelblad te beschermen tegen de Nederlandse weersinvloeden met speciaal graniet impregneermiddel of kleurverdieper. Gebruik nooit bijtende schoonmaakmiddelen en staalwol, en scherm uw granieten tuintafel ’s winters niet af met een beschermhoes aangezien dit voor lelijke vlekken kan zorgen door vochtophoping. Zet hem in het winterseizoen liever binnen in uw garage of berging. Zo voorkomt u beschadigingen in het materiaal en zorgt u ervoor dat de granieten tuintafel jarenlang zijn luxe uitstraling behoudt.

Bestel uw granieten tuintafel online of in de showroom

U kunt uw configuratie maken met onze productconfigurator in de webshop of kom langs in onze showroom in Maasbree (Limburg) voor vakkundige hulp bij het maken van uw keuze. U kunt hier onze brede collectie bekijken en testen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft bestelt u het meubel veilig, snel en eenvoudig en zullen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe aanwinst zonder schade aankomt op bestemming en in uw tuin geplaatst wordt. Wilt u meer informatie omtrent onze aanpak, de beschikbare materialen, ons assortiment of de leveringsprocedure, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Lees minder