Glazen tuintafels rechthoekig

Een tuintafel is niet te missen in een tuin. U neemt er de gezelligheid van binnen mee naar buiten en zorgt ervoor dat u ’s zomers gezellig met vrienden en familie kunt genieten van de zomerzon onder het genot van een hapje en een drankje. Wilt u dit op luxueuze wijze doen, dan is een glazen tuintafel een mogelijkheid voor u. Bij Tulmans Meubelen inspireren we u graag met ons assortiment van glazen tuintafels waarmee u gegarandeerd een tijdloos design in uw tuin zet waar u jarenlang van kunt genieten.

Lekker tafelen met een glazen tuintafel

Een glazen tuintafel is een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en tijdloze tuintafel waar weinig onderhoud aan verbonden is. Dankzij de neutrale uitstraling van glas kan het tafelblad uitstekend gecombineerd worden met een brede reeks aan onderstellen. Daarom hebben we op deze pagina een selectie populaire glazen tuintafels onder elkaar gezet zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen het glazen tafelblad in onze productconfigurator te combineren met een zwart gecoat stalen onderstel om de moderne uitstraling van glas te onderstrepen en een prachtige combinatie van licht en donker te creëren. Of behoudt het ruimtelijke gevoel van het glas door een RVS onderstel te kiezen. Het is mogelijk uw tafel uit te rusten met geïntegreerde zwenkwielen zodat u de tafel makkelijk verplaatst. Als u er een volwaardige tuinset van wilt maken kunt u ook bij Tulmans Meubelen terecht voor passende tuinstoelen.

De eigenschappen van onze glazen tafelbladen

Wij maken voor onze glazen tuintafels standaard gebruik van speciaal veiligheidsglas dat gehard en gelaagd is waardoor het lastig breekt. Deze tuintafels kunnen dus wel tegen een stootje. Mocht het glazen tafelblad onverhoopt toch breken, dan zorgt de speciale sandwich constructie met matte FVB folie ervoor dat het glas niet in duizenden kleine stukjes uit elkaar spat, maar als grotere onscherpe ‘modules’ stukgaat. Tevens zorgt de matte folie ervoor dat de tafel lichtdoorlatend is, maar u er niet direct doorheen kunt kijken. Het glas wordt standaard afgewerkt met een facet rand. Dit ‘afschuinen’ zorgt ervoor dat het tafelblad er hoogwaardig en exclusief uitziet en bovendien minder schadegevoelig is.

Tot slot kunnen we u verblijden met twee jaar garantie op onze glazen tafelbladen, zodat u met een gerust gevoel aan uw tafel zult zitten.

Glazen tuintafel reinigen

Dankzij de hoge dichtheid, lage poreusheid en het gladde oppervlak van glas kan vuil en vet zich zeer moeilijk aan het oppervlak hechten. Daarom is het materiaal onderhoudsarm en kan u er zeker van zijn dat onze glazen tuintafels jaren mee zullen gaan. Om de tafel schoon te houden kunnen we aanbevelen de tafel zo nu en dan af te doen met bijvoorbeeld een microvezeldoekje, schoonmaakmiddel en lauw water. Het is belangrijk de impact van scherpe of schurende voorwerpen van messen of drinkglazen op het glazen tafelblad te voorkomen, zodat er geen krassen of beschadigingen ontstaan op het oppervlak. Gebruik daarom onderzetters en placemats wanneer u vrienden of familie op bezoek krijgt. Tenslotte kunt u het glas beschermen en reinigen met glasreiniger.

Glazen tuintafel bestellen

U bestelt onze glazen tuintafels veilig, eenvoudig en snel met de productconfigurator op onze website. Combineer het glazen tafelblad met een onderstel dat past bij uw tuin- of terrasinrichting en geef de tafel de afmetingen die aansluiten bij uw wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de tafel een maximale lengte van 3200 mm te geven met een ergonomische hoogte van 740 mm tot 780 mm. Wanneer u tevreden bent met uw samenstelling kunt u de glazen tuintafel bestellen, en zorgen wij ervoor dat uw nieuwe aanwinst zonder schade in uw tuin geplaatst wordt.

Wilt u graag meer informatie over onze collectie tuintafels, het onderhoud of de levering? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom even langs in onze showroom in Maasbree om de collectie te bekijken en testen. De koffie staat klaar!

Lees meer
Lees minder

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren