Vierkante stalen eettafels

Degelijk, bijdetijds, maatwerk en geproduceerd in eigen werkplaats. Dat is waar u voor kiest wanneer u een vierkante stalen eettafel van Tulmans Meubelen aanschaft. Onze collectie vierkante eettafels wordt ontworpen en geproduceerd in eigen werkplaats in Maasbree (Limburg) waar we trachten de meest hoogwaardige meubels te vervaardigen die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen. Hieronder leest u ons verhaal.

Degelijk en bijdetijds

Vierkante eettafels lijken voor de hand liggend en saai, maar niets is minder waar. De vierkante tafel begint de afgelopen jaren wederom in populariteit te stijgen en kan dus prima geselecteerd worden als nieuw middelpunt voor uw eet- of woonkamer. Met een vierkante eettafel maakt u altijd een goede keuze: De rechte geometrische lijnen die deze vorm met zich meebrengen zorgt voor een degelijk en modern uiterlijk in combinatie met het stalen onderstel. Bovendien is vierkant bijzonder praktisch aangezien u gezellig rond de tafel kunt zitten, elkaar kunt aankijken en daarom goede gesprekken kunt voeren. Daarnaast schuift u de tafel eenvoudig tegen een muur dankzij de rechte vormen. Zo maakt u eenvoudig meer ruimte.

Bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor een breed scala vierkante tafelbladen. Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme oplossing, dan kunnen we u een van onze Dekton tafelbladen aanbevelen. In onze webshop vindt u meer dan 60 soorten Dekton in allerhande stijlen: Van industrieel tot landelijk. Hierdoor is er altijd wel een vierkante stalen eettafel die past bij uw woonstijl! Sluit een natuurlijk gevormd tafelblad beter aan bij uw woonstijl, dan kunt u een van onze granieten tafelbladen overwegen.

Onze stalen onderstellen

Onder het vierkante tafelblad hoort vanzelfsprekend een bijpassend onderstel. Bij Tulmans Meubelen zijn we in staat hoogwaardige RVS en stalen onderstellen te produceren met behulp van onze machines.

Op deze pagina vindt u een voorselectie van onze collectie stalen onderstellen in combinatie met Dekton tafelbladen. Voor de onderstellen maken we gebruik van thermisch verzinkt S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm om sterkte en stijfheid te kunnen garanderen. Ook worden de onderstellen voorzien van een dubbele coating, betreffende een epoxycoating en poedercoating. Met behulp van de poedercoating geven wij de onderstellen standaard een antraciet tint, maar optioneel kunt u kiezen voor een kleur naar wens.

In onze online productconfigurator selecteert u het onderstel dat u wenst, een bijpassend tafelblad en de afmetingen die de tafel moet krijgen. De maximale lengte en breedte van de tafel bedragen 1400 mm en de ergonomische hoogtemaat van de tafel is afhankelijk van uw voorkeuren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling volledig naar wens geproduceerd wordt in onze werkplaats.

Maatwerk eettafel bestellen

U stelt de vierkante stalen eettafel volledig thuis samen in onze online productconfigurator waar u vervolgens de bestelprocedure doorloopt. Wanneer wij de bevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen om alle gegevens te bespreken. Daarna starten wij de productie en zullen we uw nieuwe aanwinst bij uw afleveradres plaatsen.

Mocht u de voorkeur geven aan persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Maasbree (Limburg) om onze collectie te bekijken en testen.

Verder kijken? Naast onze brede collectie vierkante stalen eettafels kunt u bij Tulmans Meubelen ook terecht voor rechthoekige, ovale en ronde stalen eettafels.

Lees meer
Lees minder