Eettafels rechthoekig staal

Het inrichten of restylen van uw interieur kan lastig zijn. Kleuren moeten goed op elkaar afgestemd zijn en alle meubels die u aanschaft moeten in de stijl van uw inrichting passen. Wij kunnen u in ieder geval op weg helpen door een stalen eettafel aan te bevelen. Met een stalen eettafel maakt u gegarandeerd een goede keuze, aangezien het een neutraal materiaal is dat geschikt is voor iedere interieurstijl. Waarom dat zo is leest u hieronder.

Een stalen eettafel voor iedere stijl

Zoals gezegd is staal een neutraal materiaal dat in vele varianten verkregen kan worden bij Tulmans Meubelen. Wij laten onze stalen tafelonderstellen vervaardigen uit het hoogwaardige S235JR staal, laten de kokers thermisch verzinken en brengen een extra epoxy coating aan voor extra duurzaamheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat de tafel in ieder geval jaren mee kan gaan. Bovendien worden de onderstellen van Tulmans Meubelen standaard gepoedercoat in de zwartgrijs RAL7021 kleur, maar bent u als klant volledig vrij een keuze te maken voor een RAL-kleur die perfect past bij uw nieuwe gordijnen, vloerkleed of stoelen.

Afhankelijk van het soort tafelblad dat u combineert met het stalen onderstel, kan er een grote variatie aan stijlen gecreëerd worden. U kunt hiermee experimenteren door op deze pagina één van onze voorselecties te kiezen en die vervolgens geheel naar uw persoonlijke smaak te configureren. Kies uw ideale stalen onderstel, combineer die met een mooi tafelblad, vul uw specifieke afmetingen in en breidt uw stalen eettafel optioneel uit met zwenkwielen voor extra comfort.

Wij kunnen u aanbevelen een zwart gecoat stalen onderstel te combineren met een glazen tafelblad als u op zoek bent naar een eettafel die het ruimtelijke en moderne gevoel van uw ruimte waarborgt. Als u liever de voorkeur geeft aan een industriële stijl, dan zou u het stalen onderstel kunnen samenvoegen met het innovatieve Dekton materiaal. Met Dekton heeft u ontelbaar veel mogelijkheden ter beschikking en kunt u ook vele andere stijlen verkrijgen. Zo is het ook mogelijk een natuurlijke of landelijke stijl te bemachtigen met Dekton, of kies voor een van onze granieten tafelbladen. Puur natuur, duurzaam en stijlvol!

Tulmans Meubelen: Specialist in stalen eettafels

Alle onze stalen onderstellen worden in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld en in eigen werkplaats geproduceerd, welke is uitgerust met een hoogwaardig machinepark. Tevens is onze werkplaats voorzien van een voorraad materialen, onderstellen en tafelbladen waardoor we complete eettafels direct kunnen leveren. Wanneer u een stalen eettafel heeft geconfigureerd die volledig past bij u en uw interieur, dan kunt u die veilig, snel en eenvoudig bestellen in onze webshop en zullen wij er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat uw nieuwe aanwinst zonder schade in uw gewenste woonruimte geplaatst wordt. Natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen voor informatie omtrent de stalen eettafel, het materiaal, onderhoud of de leveringsprocedure. Wilt u de tafel eerst in levende lijve bekijken en testen? Dan bent u van harte welkom in onze veelzijdige showroom in Maasbree (Limburg) voor deskundig advies!

Dankzij de gunstige materiaaleigenschappen, het verzinken, de extra epoxy coating en poedercoating is ons staal bestand tegen nadelige invloeden en kan de tafel tegen een stootje. Bovendien is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk en zult u weinig tijd kwijt zijn aan reinigen van dit meubel. Neem het stalen onderstel bij de wekelijkse poetsronde mee met een vochtig doekje om stof en vlekken te verwijderen. Voorkom krassen op uw stalen onderstel. Verder kan u ervan uitgaan dat de tafel een jarenlange aanwinst zal zijn voor uw interieur.

Gecoat staal samengevat:

Lang verhaal kort:

  • Onze maatwerk stalen eettafels worden volledig geproduceerd in eigen werkplaats
  • Onze stalen onderstellen worden vervaardigd uit hoogwaardig S235JR staal
  • De onderstellen worden standaard gepoedercoat in RAL kleur naar keuze

Het materiaal kan uitstekend gecombineerd worden met al onze tafelbladen

Lees meer
Lees minder