Eettafels rechthoekig RVS

RVS is sinds jaar en dag populair in de interieurvormgeving en dat is ook niet gek: Het is een zeer hoogwaardig materiaal dat in elke situatie een eyecatcher is. Een RVS gordijnroede, handgreepjes in de keuken, het onderstel van uw luxe fauteuil of de kapstok; als u goed oplet komt het materiaal overal terug. Wilt u die luxe doorzetten, dan kunt u ervoor kiezen een RVS eettafel aan uw interieuruitrusting toe te voegen. Tulmans Meubelen kan daarin uitkomst bieden!

RVS eettafel op maat

Bij Tulmans Meubelen bent u aan het juiste adres voor een RVS eettafel op maat. Omdat we onze roestvrij stalen onderstellen volledig in eigen werkplaats ontwerpen en ontwikkelen zijn we in staat de onderstellen naar uw smaak te produceren. Geen gestandaardiseerde onderstellen, geen standaardmaten; alleen gepersonaliseerde onderstellen. Zo hebben we op de huidige webpagina een greep uit ons assortiment gepresenteerd om u een idee te geven van de mogelijkheden die we te bieden hebben met RVS onderstellen. Zo bent u in staat een voorselectie te kiezen, naar eigen inzicht aan te passen met uw gewenste tafelblad en specifieke afmetingen en kunt u de tafel uitrusten met optionele zwenkwielen zodat u de tafel eenvoudig verplaatst zonder de vloer te beschadigen. U zult dus altijd een RVS eettafel vinden die aan al uw wensen voldoet. Combineer een van onze RVS onderstellen met een granieten tafelblad als u op zoek bent naar een landelijke vormgeving voor uw eetkamer. Of maak uw gasten jaloers met een RVS eettafel met een tafelblad uit een van onze 60 soorten Dekton. Met dit materiaal heeft u de mogelijkheid uw RVS onderstel een industriële look te geven of juist een moderne uitstraling de voorkeur te geven. U kunt de moderne en minimalistische vormgeving ook bereiken door het RVS onderstel te combineren met een glazen tafelblad, die tevens ook voor extra licht en ruimtelijkheid in uw woonruimte zal zorgen.

Ervaar de kwaliteit van RVS

Roestvrij staal, ook inox genaamd, biedt vele positieve eigenschappen waardoor het materiaal enorm populair is voor binnen- en buitentoepassingen. RVS wordt vervaardigd uit een combinatie van meerdere robuuste metaalsoorten in combinatie met koolstof waardoor het materiaal enorm sterk is en onze RVS eettafels tegen een stootje kunnen. Hieronder hebben we enkele eigenschappen van onze RVS eettafels bij elkaar gezet:

  • Onze RVS onderstellen zijn onderhoudsvriendelijk
  • De RVS eettafels worden geleverd met het duurzame RVS 304 materiaal
  • Onze RVS onderstellen worden K320 geslepen voor een matte en hoogwaardige afwerking
  • Roestvrij staal is enorm sterk en kan tegen een stootje
  • RVS kan perfect gecombineerd worden met onze tafelbladen
  • Het materiaal heeft een luxieuze uitstraling
  • RVS kan makkelijk gereinigd worden en is zodoende hygiënisch

Zoals hierboven te lezen valt kenmerkt RVS zich doordat het onderhoudsvriendelijk is en eenvoudig schoon te maken valt. Het materiaal heeft een uitzonderlijk lange levensduur mits u de set zo nu en dan goed schoonmaakt. U legt al een goede basis wanneer u de set bij de wekelijkse poetsronde met lauw water en een sopje afdoet. Verder doet u er goed aan om het roestvast staal te beschermen met Stainless Steel Protector (RVS reiniger/beschermer) om de kans op beschadigingen te verkleinen en corrosie te voorkomen.

RVS eettafel online en in de showroom

Creëer uw unieke samenstelling van maatwerk RVS onderstel en tafelblad in onze webshop en bestel uw droommeubel veilig, eenvoudig en snel door uw gepersonaliseerde RVS eettafel naar het winkelmandje te slepen. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw tafel met de grootste liefde in elkaar gezet wordt in onze eigen werkplaats met hoogwaardig machinepark. Tevens wordt uw meubel zonder schade naar uw adres gebracht en in de gewenste woonruimte gezet. Zo kunt u zorgeloos gaan genieten van uw nieuwe aanwinst.

Houdt u van winkelen? Wilt u onze hoogwaardige meubelen kunnen bekijken en testen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maasbree (Limburg) of neem contact met ons op voor telefonisch advies.

Lees meer
Lees minder