Eettafels rechthoekig graniet

Bent u op zoek naar een prachtige eyecatcher voor uw woonkamer, keuken of eetkamer? Dan maakt u met een granieten eettafel van Tulmans Meubelen een uiterst goede keuze. Graniet is een prachtig natuurproduct dat prima fungeert als tafelblad op één van onze onderstellen. Het is een materiaal dat erg populair is op dit moment en geschikt is voor veel verschillende interieurstijlen. Kiest u voor een granieten eettafel, dan bent u verzekerd van een degelijk en praktisch meubel dat jarenlang meegaat.

Graniet bij Tulmans Meubelen

Puur natuur. Dat is waar graniet zich mee onderscheidt ten opzichte van andere materialen. Het natuursteen wordt gevormd door moeder natuur met een zeer traag proces. Door het stollen van magma hebben ondergrondse mineralen bij langzame afkoeling en onder zeer hoge druk kristallen kunnen vormen. Op deze manier ontstaat in de loop van eeuwen dit prachtige dieptegesteente. Het gesteente kan mondiaal gevonden worden in groeves en is daarom in vele soorten en kleuren beschikbaar.

Ook bij Tulmans Meubelen kunt u terecht voor graniet in verschillende soorten en kleuren. Zo vindt u in ons assortiment:

  • Nero Assoluto natuursteen dat een diepzwarte en egale kleur heeft. Het materiaal is beschikbaar met een gezoete finish waarbij het oppervlak met een fijne korrel opgeschuurd wordt tot een matte afwerking, maar ook een gepolijste finish waarbij de schuurkoppen over het tafelblad gaan met steeds fijnere korrel voor een glad en glanzend oppervlak.
  • Steel Grey graniet met fraaie gemêleerde kleur- en structuurvariaties; beschikbaar met een gezoete finish en een leatherfinish, waarbij het reliëf van het gesteente intact blijft.
  • Tan Brown graniet: Een prachtig warm bruin gekleurd gesteente met gewolkte motieven en structuren in een gepolijste afwerking
  • Coffee Brown graniet waarbij het reliëf in stand wordt gehouden met een leatherfinish, en de prachtige donkerbruine kleuren en overgebleven fossielen prachtig tot zijn recht komen.

We halen het hoogwaardige natuursteen uit groeves in India, omdat men hier veel aandacht besteedt aan veilige en moderne mijnbouwmethoden om zodoende eerlijke, veelzijdige en goede producten te kunnen leveren. We slijpen het gesteente in onze werkplaats op maat en zorgen ervoor dat de tafelranden mooi afgewerkt worden met een afschuining (facet) in de rand. Zo gaat het tafelblad ook minder snel stuk.

Graniet in uw huishouden

Op deze pagina hebben we alvast een selectie voor u gemaakt van populaire granieten eettafels. Zo krijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden die we te bieden hebben. Combineer het granieten tafelblad bijvoorbeeld met een gecoat stalen onderstel voor een prachtige landelijke stijl voor uw woonkamer. Of combineer het materiaal met een RVS onderstel als u de koude kleuren van uw keuken wilt doorzetten in uw eettafel. Graniet is keihard en slijtvast en heeft een hoge dichtheid waardoor er geen vloeistoffen in het materiaal kunnen trekken. Het materiaal is spekglad en maakt u daarom eenvoudig schoon. Veeg de tafel af en toe af met lauw water, groene zeep en een zachte borstel, spons of doek om de nodige vuiligheid weg te halen. Om de luxe uitstraling van de granieten eettafel te behouden kunt u 1 à 2 jaar de tafel impregneren met speciaal graniet impregneermiddel of kleurverdieper. Zo is uw tafel beschermd tegen kringen en vlekken. Wij raden u af steenwol te gebruiken bij de reiniging en gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen met zure bestanddelen.

Granieten eettafel bestellen

Bij Tulmans Meubelen maken we uw granieten eettafel op maat in de werkplaats! Daarom bent u in staat het gewenste granieten tafelblad te combineren met een onderstel naar keuze uit ons assortiment. U kunt uw tafel tevens uitrusten met optionele zwenkwielen voor een stukje extra mobiliteit en voorkom dat uw tafel of uw vloer beschadigd. Wanneer u de gewenste configuratie gevonden heeft plaatst u uw nieuwe aanwinst in het winkelmandje van onze webshop en zullen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe meubel veilig, eenvoudig en snel in uw woonruimte geplaatst wordt. Bezoekt u liever onze showroom, dan zien we u graag langskomen in Maasbree voor deskundig advies. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen omtrent de materialen, de vormgeving, onderhoud of bijvoorbeeld de leveringsprocedure.

Lees meer
Lees minder