Eettafels rechthoekig glas

U zoekt een passende rechthoekige eettafel voor uw woonkamer, eetkamer of keuken maar u hebt nog niet het ideale meubel gevonden? Wellicht kunnen wij u verder helpen met een eettafel met glazen tafelblad. Een glazen eettafel zorgt voor een tijdloos design en is daarom al jaren een interieurtrend. Dankzij de transparante en spiegelende eigenschappen creëert een glazen eettafel ruimte en lijkt uw eethoek groter. Lees hieronder verder voor meer informatie over de glazen eettafels van Tulmans Meubelen.

Creëer een ruimtelijke en moderne eethoek

Een glazen tafelblad kan met dank aan zijn neutrale uitstraling gecombineerd worden met een breed scala aan onderstellen. U kunt bij Tulmans Meubelen dan ook terecht voor vele verschillende samenstellingen met een glazen tafelblad. Stel uw eigen glazen eettafel samen door de glasplaat te combineren met een onderstel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een zwart gecoat stalen onderstel om het moderne karakter van glas te onderstrepen met een prachtig contrast tussen licht en donker. Of behoud de lichte kleurschakering door glas te combineren met een van onze RVS onderstellen voor een tijdloos design. Welke configuratie u ook maakt, glas staat garant voor een ruimtelijk gevoel van uw eethoek. Dankzij de transparantie van het materiaal blokkeert de tafel geen licht en kan het licht elke hoek van uw kamer bereiken. Dit resulteert in een open sfeer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Glazen eettafel online en in de showroom

Wij begrijpen dat het lastig is om direct een keuze te maken uit ons brede assortiment van glazen eettafels. Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Om u een stukje te helpen hebben we op deze pagina een selectie van populaire samenstellingen neergezet. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de stijlen die verkregen kunnen worden. Selecteer een stijl die u mooi vindt en pas eventueel de configuratie en maatvoering van de tafel aan naar uw smaak. Optioneel kunt u de glazen eettafel uitrusten met zwenkwielen voor extra comfort en voorkom beschadigingen aan uw vloer en eettafel. Wanneer u het ideale meubel samengesteld heeft kunt u die veilig, eenvoudig en snel online bestellen.

Geeft u liever de voorkeur aan vakkundig advies van onze expert in plaats van deze online toolbox? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor telefonische ondersteuning of stuur ons een email. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar u van maandag tot en met zaterdag onze uitgebreide collectie kunt bekijken en uittesten.

De eigenschappen van onze glazen eettafels

Het glas dat u standaard bij Tulmans Meubelen op uw glazen eettafel geïnstalleerd krijgt is speciaal veiligheidsglas dat bij breken niet in duizenden kleine stukjes uit elkaar valt maar in onscherpe ‘modules’ stukgaat. Veiligheidsglas is echter zeer stevig, dus u moet flink uw best doen om het kapot te maken. Het glas is gehard en gelaagd, wat inhoudt dat de glasplaat in feite bestaat uit twee glasplaten in een sandwich constructie met een matte FVB folie ertussenin. Zo is het glazen tafelblad wel lichtdoorlatend maar zult u er niet direct doorheen kunnen kijken.

Verder krijgt u op onze glazen tafelbladen twee jaar garantie zodat u met een gerust gevoel aan uw glazen eettafel kunt dineren, puzzelen of hobbyen. Het tafelblad wordt standaard afgewerkt met een facet rand. Dit ‘afschuinen’ van de maatwerk tafelbladen wordt gedaan in onze eigen werkplaats en resulteert in een hoogwaardige uitstraling en maakt uw tafel minder schadegevoelig.

Doordat glas een hoge dichtheid heeft, niet poreus is en een zeer glad oppervlak heeft kan vuil en vet zich lastig aan het oppervlak hechten. Zodoende is glas zeer onderhoudsarm en kan een glazen eettafel jaren mee. Om de tafel in mooie staat te houden kunnen we aanbevelen de tafel met de wekelijkse schoonmaakronde af te doen met bijvoorbeeld een microvezeldoekje, schoonmaakmiddel en lauw water. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met scherpe of schurende voorwerpen zoals bijvoorbeeld messen of drinkglazen om krassen op het tafelblad te voorkomen. Gebruik onderzetters en placemats als u een avond gezellig gaat tafelen met uw gezin. Ook kunnen we u aanbevelen het glas te beschermen en reinigen met glasreiniger.

Lees meer
Lees minder

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren